Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » blond » 2014 » Март » 15
blond Путин, уходи!

blond


Оценка: 2.8/5 Голосов: 18

Путин, уходи!

15.03.2014, 09:22:44 3424 2.8 1

Путин, уходи!

Тарас Стецькив _ Пятница, 14 марта 2014, 18:38
Версия для печатиКомментарии26

16 березня Путін руками купки злочинців з керівництва АРК Крим та під дулами російських автоматів готує референдум про приєднання Криму до Росії. Паралельно з цим готуються сепаратистські шабаші у вигляді проросійських мітингів у містах Сходу і Півдня України.

Їх мета очевидна: посіяти хаос і паніку серед населення, дестабілізувати ситуацію, залякати українських громадян і продемонструвати ніби то бажання більшості людей приєднатися до Росії. Ці акції планується використати як привід для російського військового вторгнення в Україну.

Репетиція уже відбулася в Донецьку 13 березня. Завезені із сусідньої країни провокатори і місцеві гопники влаштували брутальну вакханалію в місті проти українських сил. В результаті є загиблі і поранені.

Варварством проросійських молодчиків у Донецьку (а перед тим – у Харкові і Луганську) кинуто виклик українській владі і всьому суспільству. Вони хочуть показати, що брудна сила здатна залякати всіх, хто за Україну, що цих сил є більшість і вони будуть диктувати свої порядки.

Українське суспільство і влада зобов’язані дати гідну відповідь на ці безчинства!

Вважаємо своїм обов’язком закликати усіх громадян України вийти в неділю 16 березня о 12 годині мирно і без зброї на мітинги і віча по всій Україні, особливо – в містах Сходу і Півдня.

Вийти на захист територіальної цілісності, незалежності України і проти військової агресії з боку Росії.

Консолідація української політичної нації потребує ВЧИНКІВ. Мусимо вийти на вулиці наших міст як господарі своєї країни. Якщо нас буде на порядок більше, ніж так званих прихильників "русского мира" - це і є головний захист від гопників і бандоти.

Скептики можуть казати, що на Сході вийде мало людей. Їх били, міліція бездіяла і всі залякані. Якщо це так, маємо розуміти, якщо ми залишимося вдома і пройде черговий шабаш під гаслами "На колени!" і "Россия" - різко зростає небезпека війни. Натомість масовий і організований вихід громадян, які не злякалися, таку небезпеку зменшує.

Якщо ми злякаємось сьогодні, вони завтра будуть виловлювати, бити і вбивати нас по підворотнях.

Багато активістів з Києва і правого берега хотіли би поїхати на Схід, допомогти українським патріотам і поставити заїжджих гопників на місце. Вважаємо, цього не треба робити. Це та частина роботи, яку українські сили на Сході і Півдні мають виконати самостійно. А нова місцева влада, особливо правоохоронні органи, зобов’язані захистити українських громадян від провокацій і насильства.

Треба подолати страх, а це можливо тільки, якщо на мітингах буде масовість і організованість. 18 і 20 лютого, коли ми були на Майдані, всередині теж був страх. Проте ми його подолали. І перемогли.

Закликаємо усі політичні партії і громадські організації, народних депутатів і депутатів місцевих рад, політичних лідерів, що користуються довірою громадян, підтримати наше звернення.

Закликаємо всіх, хто хоче єдності, незалежності України і миру, масово вийти в неділю на загальноукраїнську акцію і продемонструвати свою позицію.

Нову Україну не можна збудувати, сидячи вдома на канапі.

Тарас Стецьків, до статті також долучився Володимир Філенко, спеціально для УП

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Сalikusu
1 HOOLIGANova (Сalikusu)   • 10:30:25, 15.03.2014 [Материал]

да, Пулювлоб пусть прихватит, желательно в Донецк с собой.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо