Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ladaslava » 2014 » Апрель » 6
Ladaslava «Власна справа в ладу з совістю»

Ladaslava


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

«Власна справа в ладу з совістю»

06.04.2014, 17:33:14 2247 2.3 0

Під такою назвою вихідними вдруге пройшов бізнес-форум в приміщенні центру «Імперіал». На заході були присутні як житомиряни так і жителі області. Ідея проведення зустрічі належить Сергію Твардовському. Сергій – відомий в Житомирі та поза його межами підприємець, один із беззмінних лідерів організації Співдружність екології людини «Екомирь». Як зазначили організатори, серед учасників не було випадкових та зайвих людей. У залі були присутні виключно ті, для кого назва заходу стала ключем для покращення власного бізнесу. По-перше всі учасники активні, мають власну справу і самостійно приймають рішення, і по-друге, вони, як підприємці, згодні грати в сучасному бізнесі за правилом виграв-виграв. Позиція виграв-виграв була головною на форумі і всі учасники потягом двох днів, поки тривав захід, ознайомились із цією методикою як з теоретичного так і з практичного боку.

Форум відкрив партнер Аудиторсько-консалтингової фірми «Фідес-аудит» В’ячеслав Макарець та директор одного з банків Тетяна Бурчакова з доповіддю «Створення особистого бренду». Кияни розповіли про створення бренду та його підтримання, а також поділились родзинками праці бізнесменів в мережі Інтернет та інш. Доповідачі ознайомили присутніх із своєю книгою «Я-бренд». Вона – практикум для тих, хто прагне створити власний бренд і, звичайно, досягти успіху. Отримати книгу в електронному вигляді можна через організаторів форуму.

Наступний бізнес-форум організатори планують провести восени, про що можна буде дізнатися із сайту організації.

Людмила Лобачова

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо