Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2014 » Апрель » 14
Юрко Кримчанка розповіла донеччанам правду про нове життя «у Росії»

Юрко


Оценка: 3.0/5 Голосов: 20

Кримчанка розповіла донеччанам правду про нове життя «у Росії»

14.04.2014, 00:10:32 2947 3.0 0

У мережі час від часу можна знайти розповіді кримчан, які наразі не дуже задоволені новим статусом та життям у Росії. Зараз подібні дискусії актуалізуються через подібний сценарій на сході України.


Наприклад, користувачка мережі Вконтакте Тетяна Павленко сьогодні опублікувала свою розмову з жінкою з Сімферополя. Тетяна з Луганська, тому вона хотіла дізнатись, як зараз живуть у Криму.


"Якщо коротко... банки не працюють, продукти дико подорожчали, курс на рубль впав, це просто грабіж. В аптеках немає медикаментів, патрулі поліцейських тепер не по 2 людини, а по 6 і з автоматами... цікаво, хто їх спонсоє. Универи закривають, багато хто звільнений, отримання документів, а так само будь-яких угод неможливі, зарплати госам затримують, + їм треба тепер проходити перекваліфікацію - або звільнення. до нас хочуть перевести близько 30 000 держслужбовців з Росії. ясна річ, що на наші місця! дуже багато хто виїхав в Україну звідси, і молодці, що встигли. аеропорт закритий для польотів, окрім як російських рейсів, та й куди нам летіти - візи та документи просто не приходять до Криму... типу, ми більше нікуди не літаємо... будь-які поставки з України (а на хвилиночку всі вони й були саме звідти ВСІ!) відсутні, що унеможливлює вести бізнес. а так... славно все, просто супер, ми тепер Росія, Путін нам допоміг", - описує ситуацію користувачка Олександра.


"Ми хвилюємося, щоб південний схід України не вляпався в це все і не потрапив у це пекло", - додає вона.


http://kriminal.tv/news/krimchanka-rozpovila-donechchanam-pravdu-pro-nove-gittja-u-rosiji.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо