Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Апрель » 15
snova Допоможеш революції сьогодні - отримаєш шанс завтра!

snova


Оценка: 3.3/5 Голосов: 19

Допоможеш революції сьогодні - отримаєш шанс завтра!

15.04.2014, 19:29:27 1630 3.3 0

Допоможеш революції сьогодні - отримаєш шанс завтра!

 

Ми революціонери. Наша революція на марші ! Незважаючи на багатий досвід революцій  виникла необхідність нагадати що ж це .

Революція це докорінна зміна не тільки системи . а й усталеного в суспільстві порядку речей при якому шансів добитися в житті має тільки той хто « при справах і грошах ». І це найважливіше!

За національною революцією слід завжди соціальна . У результаті якої переглядаються результати грабіжницької приватизації. люди звільняються від грабіжницького банківського відсотка (кредитних заборгованостей і іншої нісенітниці мародерів від фінансів ) , чесного розподілу заробітної  платі. гідної ,пенсії , але не за рахунок податків з простої людини , а за рахунок тих хто нахапав у попередні роки.

Хіба у Ваших дітей багато шансів пробитися в житті ? Ні! Всі теплі місця зайняті синочками і доньками тих хто грабує нашу країну і Вас. Всі ці « шоколадні зайці» . «Донецькі ». «Дівиці з косами » і всякі інші всіх рівнів прикривають свої справи риторикою про Батьківщину , Україну , а на ділі продають свою країну і Вас. Революція ж дає шанс усім ! Головне - бути патріотом і чесною людиною ! Ми чекаємо допомоги від Вас!

Прикреплённые изображения:
snova Допоможеш революції сьогодні - отримаєш шанс завтра! snova Допоможеш революції сьогодні - отримаєш шанс завтра!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо