Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2014 » Апрель » 17
TarasS Терористи скаржаться в міліцію, яку самі погромили

TarasS


Оценка: 2.8/5 Голосов: 18

Терористи скаржаться в міліцію, яку самі погромили

17.04.2014, 11:52:19 1555 2.8 1


У середу в Горлівці пропав Олександр Сапунов, якого на мітингу під стінами міськради проросійські активісти оголосили "народним мером".

"Сьогодні близько 8 вечора зникли 3 активіста "Міського порядку", Олександр Сапунов (народний мер) Тетяна Шевченко і її чоловік Євген Шевченко, машини у дворі Сапунова відчинені, ключі в замку запалювання, всі, хто має відношення до викрадення наших активістів, відповідатимуть особисто і жорстко перед народом, усім тривога! Оголошуємо план "полювання"", - йдеться в повідомленні у соцмережі.

Представник "Міського порядку" Олексій Шевченко заявив, що вночі вони власними силами намагалися знайти "народного мера", але пошуки не увінчалися успіхом.

"Всі його мобільні телефони відключені, зараз подаємо заяву в міліцію", - сказав він.

Як відомо, 14 квітня в Горлівці сепаратисти захопили управління МВС. Захопленням керував чоловік, який представився підполковником російської армії, проте пізніше ЗМІ в ньому впізнали місцевого кримінального авторитета.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/17/7022754/

Тепер я розумію: домбаський кретинізм не має ані часових, ані просторових, ані моральних, ані матеріальних меж. Він реально космічний! :)

TarasS

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Waliko
1 Waliko (Waliko)   • 12:59:43, 17.04.2014 [Материал]

смотрите с апреля 2014 года!
во всех СИЗО страны... новое шоу... найдии "народного" мэра или губернатора!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо