Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LesikPsih7 » 2014 » Апрель » 20
LesikPsih7 З Великоднем!!!

LesikPsih7


Оценка: 1.3/5 Голосов: 3

З Великоднем!!!

20.04.2014, 19:50:22 1897 1.3 2

Психологічні ліки від депресії та інших розладів самопочуття.

Існує думка, що потрібно в будь-якій невідворотній події шукати для себе щось корисне. Якщо не вистачає грошей чи здоровя, то ми зупиняємося у часі, починаємо замислюватися над сенсом свого життя, шукати вихід. Страждання дає нам можливість задуматися, прокинутися від повсякденного плину життя. Саме Великодні свята показують нам алгоритм всього нашого існування на землі. Події швидко змінюють одна одну: щастя і страждання завжди йдуть поруч. Недаремно є вираз, що «кожна людина несе свій хрест».      Всі ми крокуємо своїм тернистим шляхом до свого кінця – смерті. Якщо забрати ілюзію комфорту і самодостатності, то людина перетворюється на пилинку в космічному просторі, залежну від подій навколишнього життя та від собі подібних. Насправді, ніхто не відміняв закони долі, колективне несвідоме та інші магічні сили. Якщо українцям не дійшло до цього часу, що маргінальність, апатія та життя за принципом «моя хата скраю» не сприяють розвитку ні держави, ні окремої особистості, - то доля подала суворий урок – зовнішнього агресора. Так само і в житті окремої людини трапляються події, які сприяють її внутрішній організації, переоцінки цінностей, але вимагають жертв.

  Щастя кожного полягає в тому, як ми приймаємо своє людське покликання. Можна жити в страху, наріканнях і постійному очікуванню нових випробувань, навіть не помічаючи хороших моментів. Можна створювати та радіти хорошому у житті, шукати вихід, аналізувати причини невдач. Для одних стакан наполовину повний, а для інших – наполовину пустий.

 Глобальні світові події нагадують людині про її смертність, про короткоплинність буття, про те, що вона нерозривно поєднана з собі подібними і залежна. Існує світовий механізм соціальних комунікацій, де кожен елемент конструкції має свою значущість, але існувати окремо не може. І чим далі просувається еволюція – тим більше приходить усвідомлення цього. Відомо, що відчуття соціальної приналежності та значущості допомагає вирішити такі психологічні проблеми, як: депресія, панічні атаки, тривожність. Варто вдосконалювати себе у соціальній сфері життя, розвивати вміння співіснувати і приносити користь один одному. Досить банальні речі, які ми чули з дитинства: бути людиною, бути громадянином. І досить банальне побажання наших дідів, щоб  «ніколи не було війни», яке стало найактуальнішим сьогодні. 

Прикреплённые изображения:
LesikPsih7 З Великоднем!!!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
amor777
1 sila (amor777)   • 20:23:16, 20.04.2014 [Материал]

Так Пасха или паска?
LesikPsih7
2 Lesik (LesikPsih7)   • 10:33:37, 21.04.2014 [Материал]

Я мала на увазі те, що їмо.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо