Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LAVINNA » 2014 » Май » 10
LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують!

LAVINNA


Оценка: 2.6/5 Голосов: 27

9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують!

10.05.2014, 17:22:12 2265 2.6 6

9 травня відбулись урочистості з нагоди 69-річниці Перемоги над фашизмом. Цього року вперше за всі роки біля пам’ятника визволителям Житомира не майоріли знамена Перемоги, не було виступу ветерана ВВВ, а лише мовчазне покладання квітів до гранітного постаменту

Не було цього року і урочистої ходи до монументу слави, не було «хамерів», на яких традиційно підвозили ветеранів до «Вічного вогню», не було учнів, які вітали сивочолих фронтовиків, а лише були державні прапори, прапори ВО «Майдан» та Аеромобільних військ.

Напевне нинішня влада вирішила замовчати славетну історію народу, який переміг фашизм, або їм соромно істинним переможцям дивитись в очі. Біля монументу слави також нинішні можновладці окрім викриків «Слава Україні!», жовто-блакитних стрічок та панахиди ніщо не спромоглися.

В день перемоги 9 травня комуністи, як і в попередні роки поклали квіти до пам’ятника визволителям нашого міста та зі знаменами Перемоги вшанували пам’ять радянських солдат на Монументі Слави, та поклали квіти до «Вічного вогню».

Ось так і вийшло цього року, що в цей святий день Комуністична партія України вітає та шанує ветеранів, а влада соромиться.

Л. Морозова

Прикреплённые изображения:
LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують! LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують! LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують! LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують! LAVINNA 9 травня: Влада соромиться, комуністи шанують!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Леди
1 Леди (Леди)   • 17:43:07, 10.05.2014 [Материал]

И чего ты этим текстом добиваешься...? Публика -не дура...Твоего "партайгеноссе" Мартынюка вчера на Шустер Live много народу поддержало?... Отнюдь, нет ...Тото же и оно...
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:45:25, 10.05.2014 [Материал]

А чого ж так заховалися в ліс з прапорами?))) І стрічок георгіївських я не бачив на Стрякіній та Романюку. Соромляться?
Berserk80
4 Che (Berserk80)   • 19:36:12, 10.05.2014 [Материал]

Хм. ленточки были. Прошла толпа ветеранов, пенсионеров и прочих людей со словами пусть бандеровцы нас боятся, а не мы их. Флаги тоже стояли довольно открыто.
Ты бы возвращался таки из Польши. Сам бы посмотрел. Вот красно-черных флагов не видел.
Под конец правда уже возле театра малолетки прошли дружно скача со словами, что они не москали...Или не макаки...Не очень разборчиво слышно было.
Кстати есть видео где ветеран возле монумента, сказал примерно следующее:
Раньше русские, украинцы, таджики, и прочие национальности жили дружно в уже бывшей великой стране СССР, но я надеюсь скоро все вернется. И СССР возродится вновь.
ЧТо с ним вот прикажешь делать Юрко?
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 20:22:41, 10.05.2014 [Материал]

Що може сказати москаль Трєщов? Я був особисто біля танка і на Корбутівці. біля танка бачив з 5 колорадських (не на комунарах чи ветеранах), на Корбутівці - 2 (схоже мати з дочкою, молоді). Виглядали вони і там і там жалюгідно якось, як білі ворони, і ниби самі ж соромились свого колорадства. Жодного червоного прапора не було.
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 20:30:59, 10.05.2014 [Материал]

"Раньше русские, украинцы, таджики, и прочие национальности жили дружно в уже бывшей великой стране СССР, но я надеюсь скоро все вернется. И СССР возродится вновь."

Хай їде і таджикам розповідає, що скоро "всьо верньоца і вазрадіца".

Можеш його супроводжувати, як гід-середньоазіат.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 18:56:21, 10.05.2014 [Материал]

Комі, готуйтеся до заборони і розгрому КПУ, до позбавлення громадянства і примусової еміграції в Путінстан (в вагонах для худоби).

Хто славить Сталіна - той має подорожувати по-сталінськи.

Толерантність завершилася.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо