Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Май » 13
snova Кому війна кому мати рідна !

snova


Оценка: 2.2/5 Голосов: 17

Кому війна кому мати рідна !

13.05.2014, 15:34:34 1738 2.2 0

Зараз у цей важкий для країни час просто необхідно чітко усвідомити - основна проблема нашого суспільства лежить не в площині хто якою мовою говорить і які свята святкує . А в проблемі соціальної несправедливості. яка процвітає в нашій країні вже більше 20 років. І питань багато не тільки до ворогів нашої незалежності. але і до тих хто оббирає і оббирав кожного з нас весь цей час. Під якими б прапорами ці « бізнесмени » від влади і « вдалі підприємці » не ховалися б . ! Прикладів тьма. Візьмемо найпростіший - зростання цін на проїзд у транспорті. Воплі , про те що мовляв подорожчав бензин не просто неспроможні, але злочинні в цей час. Господарі транспорту ні на копійку не хочуть знизити свої доходи. Адже зменьш оренду платою перед водіями і вже простому народу легше. Ні їм так не треба! Своєю частиною доходів вони не згодні ділиться ні на копійку. Адже з автобуса в день отримувати не 400 гривень , а наприклад 280 гривень - це значить з голоду померти для них. Лицеміри і вороги народу ! А орендарі Ваших земельних паїв ? Збільшили виплати? Ні! А прибутки то виростуть - долар у вільному польоті , вартість продовольства зростає .... Але свої не так на копійку. Багато дивідендів виплатили Вам господарі підприємств за останні 5 років? Ні копійки . Прикриваючись модернізаціями і йдучи від податків. Кому війна кому мати рідна ! «Правий сектор » це усвідомлює і буде боротися з цим. Зараз на Сході країни кращі бійці з нас відстоюють НАШУ СВОБОДУ . Але не свободу і капітали нажиті горбом народу. Наші дії не будуть зв'язані по руках злочинними законами і « пошуками доказів». Ми не сліпі ! Ми повернемося , будемо вимагати і робити -
Знищення нетрудових і легких доходів , а також скасування процентного рабства.
Особисте збагачення під час війни повинно розглядатися як злочин проти народу. Таким чином , ми вимагаємо повної конфіскації всіх прибутків , пов'язаних з особистим збагаченням в ході військових дій і проведення АТО . Повної амністії для громадян боржників за кредитами та громадського контролю над банками .
Необхідна націоналізації всіх (раніше ) створених акціонерних підприємств . Без умов і за цінами які встановлять РЯДОВІ акціонери , а не уявні власники.
Ми забезпечимо і якщо треба силою участь робітників і службовців у розподілі прибутку великих комерційних підприємств і збільшення фонду заробітної плати за рахунок зниження прибутку господарів і відмови від виплат за кредитами .
Ми гарантуємо роботу і створення здорового середнього прошарка і його збереження , а також негайного вилучення з приватної власності великих магазинів і здачі їх в оренду , за низькими цінами , дрібним виробникам . Ми вимагаємо ведення досить суворого обліку з поставок товарів від дрібних виробників , здійснюваних на підставі державних замовлень. Ніяких тендерів під егідою держави . Тільки контроль громадськості.
Ми змусимо провести земельну реформу , що відповідає потребам та інтересам людей , прийняття закону про безоплатну конфіскацію землі для суспільних потреб. Заборона спекуляцій землею.
Смертна кара чекає злочинців , які вчинили злочин проти народу , лихварів , спекулянтів та ін , незалежно від їх релігійної чи расової приналежності .
.
Щоб забезпечити кожному здатному і старанному громадянину можливість отримати вищу освіту і зайняти керівне становище , ми будемо піклуватися про всебічний широкомий розвитк всієї системи народної освіти. Програми всіх навчальних закладів повинні бути приведені у відповідність до вимог практичного життя. З самого початку розвитку свідомості дитини школа повинна цілеспрямовано навчати його розуміння ідей державності. Ми забезпечимо , щоб особливо талановиті діти бідних батьків , незважаючи на їхнє положення в суспільстві і рід занять , отримували б освіту за рахунок держави .
Необхідно спрямувати всі зусилля на оздоровлення : забезпечити захист материнства і дитинства , заборонити дитячу працю .
Для здійснення всього перерахованого необхідно не просто створення
сильної централізованої влади держави, а й Незаперечного авторитету виборної влади. Ніякої федералізації або розширення прав місцевих еліт , які ховаючись за гаслами « більше влади на місцях» хочуть піти від відповідальності за грабіж простого громадянина та країни !

Прикреплённые изображения:
snova Кому війна кому мати рідна !
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо