Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Июнь » 17
snova Прокурора Киева и трех его замов отстранили по требованию «Правого сектора»

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 8

Прокурора Киева и трех его замов отстранили по требованию «Правого сектора»

17.06.2014, 22:53:35 2575 3.0 0

Прокурор Киева Николай Герасимюк и три его заместителя временно отстранены от должности после соответствующих требований представителей «Правого сектора».


1.А также Правый сектор Житомирской области готовится к протестам против повышения стоимости проезда
Звернення. 
У місті Бердичів з 1.08.2014 хочуть підняті ціни на проїзд у міській маршрутці до 3 гривень. Це неприпустимо в такий важкий годину.  Воплі , про те що мовляв подорожчавбензин не просто неспроможні, але злочинні в цей час. Господарі транспорту ні накопійку не хочуть знизити свої доходи. Адже зменьш оренду платою перед водіямиі вже простому народу легше. Ні їм так не треба! Своєю частиною доходів вони незгодні ділиться ні на копійку. Адже з автобуса в день отримувати меньшприбутку- це значить з голоду померти для них. Лицеміри і вороги народу !
  Правий Сектор / Хорті звертається до Вас з вимогою провести повнуперевірку обгрунтованості вартості, зміна якої пройшло без громадських слухань.приховано від громадськості. Знайти всі можливі важелі тиску на зрадниківінтересів народу від бізнесу для зниження фінансового навантаження з пересичного українця
2.
До нас звернулися робітники заводу БЕВЕРС, яке придбали росіяни псевдобізнесмени. вони розорили підприємство заради конкурента з Рязані і обдурили робітників. Зараз намагаються докрасти інше. Дали тиждень їм на роздуми і приступимо до дій!
3.16.06.2014 року силами Правого Сектора Бердичева у співпраці з Самообороною Чуднова, Бердичева та ініціативною групою Правого Сектора Чуднова, здолавши опір незаконно створеного напіввійськового формування "Честь і Порядок" проведена люстрація в Чуднівської РДА. Звільнено хабарник і махінатор Пухальський Олександр ВІДПОВІДАЛЬНИЙ за земельні питання та надрами.
4.12.06.2014р. взятий під охорону та контроль самооборони та Правого сектору в Полонному філію "Південьшляхбуд" для запобігання вивезення важкої техніки за межі країни. Ведуться переговори з власниками, які є ворогами нації та деякі спонсурують сепаратистський рух на сході країни, для погашення заборгованості зарплати робітникам підприємства, яка складає близько 2,5 млн грн. та погашення податків державі та бюджету полонського району. В ході подій було підписано меморандум про співпрацю полонського осередку Правого сектору та ГФ "Народна самооборона майдану" в місті Полонному, та меморанду про допомогу між осередком Правого сектору міста Бердичів, та Правого сектору полонського осередку

Прикреплённые изображения:
snova Прокурора Киева и трех его замов отстранили по требованию «Правого сектора» snova Прокурора Киева и трех его замов отстранили по требованию «Правого сектора»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо