Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Июнь » 24
snova А чи був проєкт Украіна?

snova


Оценка: 2.1/5 Голосов: 7

А чи був проєкт Украіна?

24.06.2014, 11:48:11 1789 2.1 5

Держава. Суверенітет ілюзорний. Межі є, але вони легко проникні для всього, що зможе запропонувати держслужбовцям достатню мзду. Не має перспектив. Захоплено групою тупиць і моральних виродків. Вони нічого не вміють, окрім грабежу. Державні корпорації за фактом стали приватними і інтернаціональними. Що і диктує характер держави - імітаційного, несуверенних, позбавленого діючої системи права, окупованого і систематично розоряється.

Політична система. Повністю фальсифікована. Багатопартійність за відсутності партій, парламенти в кожному регіоні за відсутності народного представництва, вибори, на яких результат заздалегідь вирішений наперед. Референдуми не проводилися з моменту прийняття Конституції. Влада нелегітимна, бо всі вибори фальсифіковані - не забезпечений рівний доступ до виборця, виборець оброблений ЗМІ, якими володіють зрадники і злодії. Це одна з причин, чому держава не володіє потенціалом опору агресії: у нього немає масової підтримки, яка виражалася б у свідомій лояльності.

Державна служба. Зрада стала нормою і навіть невід'ємною частиною її роботи, без якої нікому в цій системі не здобути значущих посад. Значущими стають тільки ті посади, де живуть не на зарплату, і можуть цю зарплату навіть не отримувати. Фактично весь корпус чиновництва - це окупаційна адміністрація.

Судова система. Перетворилася на злочинний клан осіб, які не мають ні професіоналізму, ні уявлень про професійний або громадянський обов'язок. Суди - засіб знущання над громадянами, шукаючими правопорядку і справедливості. Для підприємців - конкурс корупційних пропозицій. Для політиків - засіб розправи самозванців над патріотами. У суперечці громадянина з чиновником суд завжди на боці чиновника, незалежно від обставин справи.

Підприємці. Змушені соучаствовать у злочинах бюрократії або згортати свою справу. Виробляти корисне для людей, невигідно. Прибути приносить тільки злодійство. А ще більше - зрада. Тому найприбутковіші «бізнеси» - ті, в яких продають інтереси Батьківщини. Реальний сектор економіки з такими «успішними бізнесами» змагатися не може і стрімко вимирає.

Олігархія. Великий бізнес весь являє собою злочинне співтовариство. Такий запит бюрократії, яка бачить для себе мету не в процвітанні країни, а в особистому збагаченні. Для надприбутків бюрократії потрібно сверхворовство. Саме цим і займається весь великий бізнес - РОЗТЯГУВАННЯ країни і спонсорством зради. За підтримки бюрократії і «правоохоронців».

.

Трудові ресурси. В умовах кризи зниження соціального статусу, перехід до менш престижним і менш дохідним формам діяльності виявився неможливий. Всі поверхи вже зайняті, усюди відбувається скорочення, а тому роботи навіть двірником не одержати. Кваліфікація у всіх сферах життя звалилася - від космосу до укладання асфальту.

Церква. Стала бюрократичним закладом, де в Бога вірять лише з обов'язку і у зв'язку з виконанням треб. Церковні ієрархи прагнуть не до Христу, а до статусу чиновників окупаційної адміністрації. Масового православ'я в Росії немає, воно обмежене ритуалом або збоченій екзальтацією, в якій посередні або нікчемні люди знаходять свою гідність. Віра без справ омертвіла. Фарисейство ієрархії вбило у молодих поколінь навіть мінімальний інтерес до віри предків.

Освіта. Зруйновано дощенту. Бакалавр тепер приблизно дорівнює випускникові середньої школи середини минулого століття, кандидат наук в хорошому випадку відповідає випускнику вузу середньої руки того ж часу. Люди тотально не знайомі з історією, літературою, думкою. У масі своїй люди не знають навіть елементарного в галузі фізики, хімії, математики. І навіть позбавлені знань про те, як влаштувати свій побут: відремонтувати квартиру, нескладну побутову техніку, правильно приготувати їжу і так далі.

Медицина. Лікувати в країні перестали. Лікаря замінюють якимись наддорогими апаратами та препаратами, які дозволяють робити вигляд, що пацієнта лікують. Головне, щоб він здав масу аналізів, а потім став приймати масу ліків. А потім знову зробив масу аналізів. Люди починають переходити на самолікування. І ЗМІ їм надають різнорідну інформацію, щоб проводити експерименти на собі.

Наука. Доживає своє. Керівники нашої науки вже прийшли до висновку, що нічого зробити не можна. Вони доживають разом з вмираючої системою.

Армія. Недієздатна .. Зрада в керівництві МО не покарано, розорені військові академії, військова наука, військова медицина не відновлюються, і про це ніхто навіть і думати не збирається. Все зводиться до «піару» для непосвяченої в суть питання публіки. І роздачу звань і орденів без всяких заслуг і перемог.

Література. А чи збереглася література? Якщо навіть хтось пише чудові романи, це не означає, що хтось їх читає. Якщо раніше «товсті» журнали мали стотисячні тиражі, то тепер їх тиражі імітаційні. Письменники пишуть для себе. А масовий читач є тільки у виробників літературної жуйки, яким книжкові монополісти створюють модні «імена». Те ж саме стосується історичної та політичної літератури. Письменники є, але читачів немає. А якщо читають, то розкручені "бренди" - підробку під літературу, халтуру, фальшивку.

Питання. Скільки при такому стані жити залишилося Україні? Що залишиться від гідності російської історії та культури? Чи зможуть ті, кому зараз 20, прогодуватися в 50? І чи буде в той момент у них? Чи збережуть їм життя - цим жалюгідним безрідним істотам? Або обміняють її на рабську працю у чужих людей?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 21:43:40, 25.06.2014 [Материал]

Тільки ворог або дурень може назвати Україну "проектом".
snova
2 oleg (snova)   • 22:26:33, 25.06.2014 [Материал]

только ворог або дурень заменяет ПРАВДУ клише. Это особенно свойственно "свободовцам" и подобным псевдопатриотам...
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 23:18:21, 25.06.2014 [Материал]

Ти кого свободівцем назвав, вася? :)

Чий матеріал? Чому автор не вказаний?
snova
4 oleg (snova)   • 06:46:35, 26.06.2014 [Материал]

Вася твой папа. Но страна получившая на халяву независимость в результате распада империи - есть проект. Сделаем ли мы с этого страну? Постараемся.
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 11:29:14, 26.06.2014 [Материал]

Мій тато - Андрій.

Ще раз запитую, хто автор цієї тупої плаксивої писанини?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо