Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Сентябрь » 3
snova Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі!

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 12

Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі!

03.09.2014, 19:05:43 3133 2.7 0

Вони воюють за Україну: список батальйонів, які беруть участь в АТО
Хоча це звучить і пафосно, але сьогодні у війні з Росією й терористами наша країна тримається на добровольцях та волонтерах.

«Слово і Діло» склало список усіх добровольчих батальйонів, які беруть участь у активних військових діях – з їхньою символікою, датами створення та підпорядкуванням. Загалом – 37 батальйонів.

Батальйони територіальної оборони в Україні були створенi в травнi 2014 року в областях України у відповідності з Законом України від 6 грудня 1991 року № 1932-XII «Про оборону України», Законом України від 17 березня 2014 року № 1126-VІІ «Про затвердження Указу Президента України „Про часткову мобілізацію”» та згiдно Указу Президента України від 2 вересня 2013 року №471/2013 «Про затвердження Положення про територіальну оборону України»[1]. Батальйони територіальної оборони (БТрО) входять до складу Збройних сил України (ЗСУ) i керуються Генеральним штабом ЗСУ. Батальйони територіальної оборони пiдпорядковуються Міністерству оборони України, а також головам обласних державних адміністрацій, на території яких вони були cформованi. Заходи по комплектуванню та по забезпеченню батальйонів матеріально-технічними засобами, озброєнням і військовою технікою проводять обласні військові комісаріати за рахунок коштiв обласних бюджетiв та благодійників

Прикреплённые изображения:
snova Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі! snova Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі! snova Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі! snova Це грдість та сльози! Слава героям ревоюції. У Вас ще богато буде АТО у Київі!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо