Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Сентябрь » 3
snova НАРОДНА ПАРТИЗАНСЬКА АРМІЯ

snova


Оценка: 2.1/5 Голосов: 13

НАРОДНА ПАРТИЗАНСЬКА АРМІЯ

03.09.2014, 19:09:02 1744 2.1 2

Катастрофа під Іловайськом стала черговим свідченням цілковитої нездатності української держави зупинити наступ російського імперіалізму. Окупанти продовжують захоплювати територію Донбасу і анонсують розширення кордонів «Новоросії» ще на шість південно-східних областей, а також погрожують захопити Київ і Львів. Всі події останніх місяців, і зокрема введення регулярних російських військ на Донбас підтверджують той факт, що ці анонси і погрози не є порожнім звуком. Як навіженим реконструкторам з «Новоросії», так і респектабельним господарям Кремля потрібен не лише Донбас, а вся Україна, виходячи не лише з духовних та ідейних, але передовсім суто практичних, стратегічних міркувань. В цьому контексті не слід забувати, що кордони України оточені російськими військами не лише зі сходу (Росія, ДНР-ЛНР) і півдня (Крим, Придністров’я), але також з півночі (Росія, Білорусь), зокрема з північного заходу. Тому багато які мешканці центральних і західних регіонів України помиляються, коли думають що російська окупація не дійде до них або буде просуватись повільно. Вторгнення з усіх напрямків, в тому числі з території Білорусі може призвести до того, що російські війська будуть вже за кілька днів навіть Львові, не кажучи вже про інші міста і регіони.

Якими будуть головні наслідки російської окупації України? Перше – це прискорена русифікація і етноцид українського народу терористичними методами, аж до повного його знищення. На початку XX століття українці складали більшість населення Кубані, зараз їх там майже не залишилось. Тепер процес очищення території від українців почався в Криму і на Донбасі, на черзі – вся Україна. Друге, як наслідок першого, - це неможливість будь-якої легальної і напівлегальної політичної роботи на окупованих територіях для всіх антиімперських і українських рухів та організацій, в тому числі соціально-революційного толку.

Відповідно головним і чи не єдиним методом революційної політичної діяльності при російській окупації може бути тільки збройна боротьба. Але вона не буде успішною, якщо не готуватись до неї заздалегідь. По-хорошому це потрібно було робити ще вчора. Цьогорічні поразки в Криму і на частині Донбасу зумовлені саме тим, що там раніше не був підготований ґрунт для народного самоорганізованого партизанського автономного опору. Участі місцевих мешканців і людей з інших регіонів у добровольчих батальйонах виявилось недостатньо. Тим часом, величезні народні маси, які з тих чи інших причин залишаються в тилу, і готові незабаром або за певних обставин воювати проти імперіалістів, при цьому марнують час, не здобувають ніякої підготовки, не створюють ніякої військової організації.

Отже український народ може врятувати від російського поневолення не держава, не капіталісти, не політики, не керовані ними збройні сили, а лише народна партизанська армія, яка буде здатна вести насправді тотальну і масштабну війну проти окупанта на місцях, а в разі потреби – перейти в наступ. Така армія може бути створена лише низовою ініціативою, шляхом самоорганізації громад по всій країні, об’єднання їх у мережу, що буде займатись тактичною, фізичною, психологічною, ідейною і технічною підготовкою бійців. До цієї мережі можуть долучитись люди, які повернулись з фронту, а також ті, хто збирається на фронт.

І найголовніше. Зазначені методи є не лише єдино можливим способом для перемоги над російським колоніалізмом, але також прекрасною можливістю для подальшого визволення трудового народу від внутрішнього пригнічення і визиску з боку «вітчизняних» держави і капіталу. Адже самоорганізований озброєний народ, здатний перемогти окупанта, матиме сили і для того, щоб скинути з себе пута будь-яких паразитів і гнобителів, а не лише іноземних.

Вже сьогодні по всій Україні створюються ініціативні групи з організації горизонтальної мережі партизанських загонів по системі трійок і п’ятірок, подібно до того, як це було колись в українських революціонерів і повстанців. Предки передали нам у спадок цінний досвід боротьби з російськими окупантами, який добре запам’ятали в деяких регіонах України. Тепер настав час відродити визвольну повстанську армію у всій Україні.

До зброї!

Прикреплённые изображения:
snova НАРОДНА ПАРТИЗАНСЬКА АРМІЯ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 20:22:19, 03.09.2014 [Материал]

"Отже український народ може врятувати від російського поневолення не держава, не капіталісти, не політики, не керовані ними збройні сили, а лише народна партизанська армія"

Балаболи, змотайтеся у Дагестан і Чечню і поцікавтеся, куди зникли десятки тисяч людей, причетних (чи взагалі не причетних) до "партизанського руху".

Програна партизанщина це завершення програної війни. А ми ще нічого не програли!
passenger
2 Полное имя (passenger)   • 07:09:09, 04.09.2014 [Материал]

И шо, куда идти изучать опыт предков?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо