Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » vira700 » 2014 » Сентябрь » 21
vira700 Кандидат в народні депутати Андрій Озерчук привітав лісників з Днем лісника

vira700


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Кандидат в народні депутати Андрій Озерчук привітав лісників з Днем лісника

21.09.2014, 15:53:20 1749 0.0 0

В вересні своє професійне свято відзначають працівники лісового господарства. Цьогоріч свято припало на 21 вересня так як святкується кожну третю неділю вересня. Ліс - це найцінніше багатство нашої планети.

Працівники лісу це люди які професійно стежать за порядком в своїх лісових господарствах. Свое професійне свято лісники святкують з почестями та урочистостями.

Так 19 вересня в м. Овруч, що на Житомирщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісового господарства. Привітати представників цієї авторитетної професії приїздив кандидат в народні депутати, нині депутат обласної ради Андрій Озерчук.

Під час урочистостей не обійшлось без підняття наболівших питань розвитку галузі та обговорення шляхів їх вирішення. Андрій Озерчук привітав лісників з професійним святом, побажав всім присутнім на святі міцного здоров"я та вручив подарунки лісникам Овруча з нагоди Дня працівника лісового господарства.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо