Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Bislan » 2014 » Ноябрь » 12
Bislan Проводимо юнацькі та дорослі турніри

Bislan


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Проводимо юнацькі та дорослі турніри

12.11.2014, 14:22:46 1995 5.0 0

3-го листопада відбувся Житомирський обласний дитячо-юнацький турнір з греко-римської боротьби присвячений «Дню визволення України від фашистських загарбників»

Діти та юнаки 2000-2003 років народження з Новоград-Волинського, Олевська, Андрушівки, Коростеня, Пилиповичей та, звісно, Житомира зійшлися в боротьбі за першість області.

– Греко-римська боротьба в Житомирській області та в Житомирі зокрема, знаходиться у плачевному стані. Ми намагаємося виправити дійсний стан справ. Почали з дитячих турнірів. Проводимо їх вже далеко не вперше. З часом почнемо проводити юнацькі та дорослі турніри. Робота з організації цих турнірів вже ведеться. Також у нас в планах розвиток греко-римської боротьби в районних Житомирської області та в районних центрах зокрема. Там проблем ще більше. По можливості, ми будемо залучати інвесторів, поліпшувати стан залів для заняття боротьбою, щоб у дітей було бажання відвідувати ті зали. Є ще багато планів, але ми поки що про них говорити не будемо, спочатку зробимо першочергове.

Розвиток боротьби є вкрай важливим для розвитку дитини та здорової нації. Потрібно забирати дітей з вулиць та заводити в зали. Крім того що діти які займаються греко-римською боротьбою стають сильнішими, здоровішими, статурними, греко-римська боротьба розвиває ще й дуже важливі моральні якості. Дитина стає впевненою в собі, знає що може за себе постояти, це в свою чергу робить дитину добрішою, скромнішою та виховує почуття справедливості. Саме такі моральні якості ми хочемо бачити в громадянах України та в людстві загалом. Саме такий характер має стати візитівкою наших вихованців.

Президент Житомирської обласної федерації греко-римської боротьби
Бислан Лукманович Гєлагаєв

Прикреплённые изображения:
Bislan Проводимо юнацькі та дорослі турніри Bislan Проводимо юнацькі та дорослі турніри Bislan Проводимо юнацькі та дорослі турніри
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо