Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Ноябрь » 13
snova Пока аэропорт! До встречи Донецк!

snova


Оценка: 2.9/5 Голосов: 13

Пока аэропорт! До встречи Донецк!

13.11.2014, 12:09:56 2308 2.9 0

Бійці штурмової роти 5-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», що обороняли Донецький аеропорт, повернулися на базу.

Виконавши поставлені перед ними завдання, штурмовики повинні були повернутися ще близько тижня тому. Проте постійні атаки ворога змусили їх залишитися і боронити стратегічно важливий об’єкт. Наразі аеропорт знаходиться під контролем армійців. Бійцям ДУК вдалося не лише захистити аеропорт, але й власним прикладом підняти бойовий рівень солдатів ЗСУ.

За словами одного з бійців, «сепарасти» відмовлялися повірити, що оборонці аеропорту понесли мінімальні втратили – майже ніщо в порівнянні з їхніми втратами.

Зараз добровольці відпочивають, аби потім знову повернутися на фронт.

Прикреплённые изображения:
snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк! snova Пока аэропорт! До встречи Донецк!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо