Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » spf » 2014 » Декабрь » 16
spf Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики

spf


Оценка: 2.8/5 Голосов: 4

Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики

16.12.2014, 13:26:20 1771 2.8 1

10-12 грудня 2014 року викладачка кафедри соціальної педагогіки та педагогічної майстерності Житомирського державного університету імені Івана Франка та активістка ЖОГО «Фідем» Галина Біляченко взяла участь у конференції «Ґендерна політика в контексті Європейської інтеграції та міжнародних зобов'язань України», що проходила у Національній академії наук України за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, ООН Жінки, Українського жіночого фонду, Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Фонду народонаселення ООН.

Участь у конференції взяли представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, центральних органів виконавчої влади, державних установ, структурних підрозділів облдержадміністрацій, міжнародних організацій і громадських об’єднань.

Доповідачкою у секції «Ґендерно-орієнтоване бюджетування як інструмент забезпечення рівності» виступила Олена Остапчук, директорка Центру гендерної освіти Житомирського державного університету імені Івана Франка.

В межах конференції учасники та учасниці змогли обговорити нагальні питання миру та безпеки в Україні та світі, ролі жінок в творенні миру, подоланні дискримінації та усіх форм насильства й торгівлі людьми.

Під час конференції відбулась робота над внесенням змін та напрацюванням рекомендацій до Національного плану дій «Жінки, мир, безпека» на період до 2019 року, відповідно до резолюції ООН №1325 щодо більш активної участі жінок на всіх рівнях прийняття рішень в рамках національних, регіональних та міжнародних інститутів та механізмів попередження, регулювання та розв'язання конфліктів.

Прикреплённые изображения:
spf Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики spf Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики spf Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики spf Співробітниці Житомирського державного університету імені Івана Франка долучились до обговорення гендерної політики
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 16:45:54, 16.12.2014 [Материал]

сиськипокажи(c)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо