Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » spf » 2015 » Март » 30
spf Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи

spf


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи

30.03.2015, 13:20:27 2340 2.3 0

За даними Міжнародної організації з міграції протягом 2014 р. було виявлено 903 особи, які постраждали від торгівлі людьми, і це лише офіційна статистика. Одним із ефективних способів боротьби з цим негативним явищем є профілактика. В лютому 2015 р. Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла-Страда Україна» було проведено навчальний тренінговий курс для підготовки тренерів Національної тренерської мережі з протидії торгівлі людьми.

Навчальна програма стала основою для розробки та проведення першого тренінгового курсу Регіональної тренерської мережі «Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи». Метою курсу є створення Регіональної тренерської мережі та підготовка учасників, учасниць до здійснення соціальної профілактики торгівлі людьми. Тренінговий курс є безкоштовним. Всі бажаючі можуть пройти навчання та застосувати свої знання на практиці, після чого отримають сертифікат про участь.

Навчання проводитимуть викладачі кафедри соціальної педагогіки та педагогічної майстерності соціально-психологічного факультету ЖДУ ім. І. Франка.

Прикреплённые изображения:
spf Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо