Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Апрель » 5
ViktorK Злочини агентів СБУ

ViktorK


Оценка: 4.3/5 Голосов: 11

Злочини агентів СБУ

05.04.2015, 22:12:16 2445 4.3 0


«Сексоти» СБУ захопили квартиру пенсіонерів 

 Ця ІСТОРІЯ набула неабиякого розголосу раніше, але сьогодні має своє продовження: у Житомирі агенти СБУ, керівні особи ВО «Свобода» шахрайським шляхом увійшли в довіру до людей похилого віку і пообіцяли їм доглядати за племінником-інвалідом. В результаті такого пильного «догляду» «благодійники» «померли»» інваліда за нез’ясованих обставин, а його квартиру захопили.

Незважаючи на шалений спротив, пенсіонери  через  суд  довели своє право власності на квартиру, прийняли спадщину, але шахраї не збираються звільняти захоплене житло. Натомість банда розробила і реалізує нову злочинну схему: голова селищної ради спільно з районною суддею та «свободівкою» намагаються «відмінити» приватизацію квартири інваліда, вигадавши байку про те, що загиблий хлопець за життя нібито не підписував власноруч приватизаційні документи,  а його підписи …  підробила керівна «свободівка» лівою рукою! З метою реалізації злочинних намірів сумнозвісна суддя Житомирського районного суду Баренко заборонила стареньким розпоряджатись власним житлом і після першої невдалої спроби отримати «потрібний» висновок почеркознавчої експертизи безпідставно робить другу, незважаючи на те, що посадові особи органів приватизації і свідки під присягою підтвердили, що інвалід власноруч підписував документи !
Під час судових розглядів з питання примусового виселення і виписки квартирних шахраїв Апеляційний суд Житомирської області встановив ганебний факт — виявляється, суддя того ж Житомирського районного суду пан Мокрецький незаконно відмовив пенсіонерам  в усуненні перешкод  у користуванні квартирою на тій підставі, що … сам не виконав своїх суддівських обов’язків!!! 
Виконання ухвали суду апеляційної інстанції про примусове виселення і виписку загарбників спочатку зухвало блокувалось керівниками районної міграційної служби (колишні міліціонери), а потім  працівниками державної виконавчої служби Житомирського району.

Викрадачі житла вихваляються, що з Вищого спеціалізованого суду України незабаром надійде касаційне рішення, яке взагалі назавжди заборонить виселяти злодюг! І дійсно, нещодавно з Києва надійшла ухвала (суддя Фаловська), якою на час розгляду касаційної скарги аферистів зупинено виконання рішення про виселення і виписку викрадачів житла.

У підсумку приватна власність пенсіонерів залишається захопленою, а злодюги провертають аферу по узаконенню пограбування.

Вражають наступні факти:  насильницька смерть інваліда досі злочинно не розслідувана; на життя пенсіонерів здійснювались замахи, які, незважаючи на прямі докази, теж проігноровані міліцією (факти задокументовано); щодо журналіста — розслідувача не припиняються провокації; приналежнісь злочинців до так званої категорії «агентів СБУ» тощо. Тому можна  зробити висновок, що чисельні злочини, пов`язані із захопленням житла та знищенням законних власників, мають системний характер і «кришуються» перевертнями у погонах, які служать  у лавах правоохоронних та інших (сбу, обласна прокуратура) державних структур.

Переглядаючи історію з майже випадковим викриттям у Житомирі злочинної діяльності ДОКТОРА СМЕРТЬ, котрий заради захоплення квартир встиг знищитидесятки людей (!!!), кидається в очі, що крім вбивці, який надовго потрапив за грати, не постраждав жоден з його спільників! А це такі посадові особи, як нотаріуси, працівники домоуправлінь, міграційної служби (прописка — виписка) тощо, котрі брали участь у переоформленні і перепродажу закривавленого житла. До речі, та «свободівка» теж мала відношення до медицини — працювала медсестрою («медсестра Смерть»?) у обласній психлікарні, де свого часу сконала ще одна жертва, у квартиру якої заселився ... юрист тієї самої селищної ради, голова якої сьогодні бігає по судах, щоб забрати квартиру  пенсіонерів.  Отакий дивний збіг обставин ...

У «чекістів» довгі руки ?

   Джерело: http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/prestupleniya-agentov-sbu.html

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо