Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2015 » Май » 7
an1234 Пристрасті навколо Федірко та Народного контролю

an1234


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Пристрасті навколо Федірко та Народного контролю

07.05.2015, 12:01:36 2928 5.0 0

ФБ гудить:

Андрій Федірко та Народний Контроль Житомир
Насправді все дуже цікаво. "Народний контроль" Федірка почав діяти значно раніше нового "львівського". Примітно, що напередодній приходу "варягів" в мережі з'явилась фейкова сторінка Андрія Федріка, про яку він заявив. Тоді не було зрозуміло, кому і навіщо вона знадобилась. Фейковий Федірко за моїми спостереженнями намагався зробити зі справжнього якусь, м'яко кажучи, неадекватну людину. Не можу ствержувати точно, оскільки фейк зник, але мені здається, що місце роботи вказане у особистій інформації як "Народний контроль". Щодо Ulka Chepiuk та її підказки, то вийшло за приниципом "на злодії і шапка горить". Вона перша почала кричати, Що НК - не Федірко. Житомир - місто не велике, тож з'ясувати, що за НК стоїть шеф Юлі пан нардеп Розенблат було не важко. 
Вкотре думаю про те, на скільки унікальна у нас політика. Бізнесмени, прийшовши в політику, грішать такими ж рейдерськими захопленнями що і в бізнесі.
А ще мені дуже подобається лозунг місцевої НК на газетці зверху: "змусимо владу працювати чесно!" Чому подобається? По-перше, тому що нечесні люди просто не можуть змусити когось працювати чесно! По-друге, тому що НК в Житомирі у владі по самісінькі вуха. По-третє, приза жанру піарників. Це ж лозунг Зубка, тільки тепер додали слово "чесно".

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо