Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Sergeyhorunjiy » 2015 » Май » 8
Sergeyhorunjiy Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

Sergeyhorunjiy


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

08.05.2015, 10:07:06 2202 5.0 1

Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

Україна зараз перебуває в дуже складній ситуації, частина територій вже окупована Росією, а на сході досі ведуться тяжкі бої. Нажаль сили не рівні з однієї сторони наші солдати, а з іншої російська армія та бійці так званих ДНР і ЛНР. Влада не може повністю забезпечити українську армію як зброєю так і харчами, а добровольчі батальйони взагалі забезпечуються виключно волонтерами. Тому благодійний фонд «Небайдужі серця» робить все можливе, щоб надати хлопцям з добровольчих підрозділів хоча б першочергові речі, необхідні для виживання.
До благодійного фонду «Небайдужі серця» звернувся командир добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ-1», з проханням допомогти забезпечити бійців теплим зимовим взуттям і одягом. Хлопці знаходяться на передовій, де весь час стріляють і виконуються спецоперації. Бійці батальйону постійно повинні бути пильними і готовими до бою. Погодьтесь, коли на вулиці мороз, а ти не маєш теплого взуття, теплого одягу, достатньо їжі дуже важко зберегти здоровий глузд і взагалі, просто вижити…
БПСМОП «Луганськ-1» було сформовано в 2014р., особовий склад батальйону – це переважно патріотично налаштовані хлопці з Луганських областей. Кому як не їм обороняти від сепаратистів рідну Україну. Всі бійці прийняли присягу на вірність українському народу і готові віддати власне життя за перемогу в цій війні. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» зробили все, щоб підтримати бойовий дух бійців «Луганськ-1» і надати гуманітарну допомогу.
В 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарну допомогу бійцям добровольчого батальйону «Луганськ-1». Спальні мішки, термобілизна чоловіча зимова, гумові чоботи, берци зимові, камуфляжна форма, шкарпетки, рукавиці, продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та засоби першої допомоги, шахи та шашки, - це не повний перелік гуманітарної допомоги бійцям батальйону. «Луганськ-1» дуже вдячний за своєчасно надану допомогу благодійному фонду «Небайдужі серця» і всім хто разом з фондом допомагає бійцям АТО.
Бійцям вкрай важлива підтримка українських громадян, особливо добровольчим батальйонам. Благодійний фонд «Небайдужі серця» просить всіх хто переживає за долю України і вболіває за швидку перемогу над ворогом, долучитися до гуманітарної допомоги бійцям АТО. Одяг, взуття, продукти харчування, засоби особистої гігієни, звісно не зможуть здолати ворога, але допоможуть вижити, дадуть бійцям сил для ведення бою, повернуть у серце віру в перемогу і дадуть знати, що український народ всіляко підтримує цих відчайдушних юнаків. Зараз як ніколи ми повинні об’єднати наші зусилля, адже це наша війна, сини нашої Батьківщини гинуть. Приєднуйтесь до благодійного фонду «Небайдужі серця».

Прикреплённые изображения:
Sergeyhorunjiy Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Sergeyhorunjiy
1 Сергей (Sergeyhorunjiy)   • 13:59:11, 28.05.2015 [Материал]

Відгуки про благодійний фонд «Небайдужі серця»

Як кажуть скільки людей, стільки і думок. Не варто сліпо довіряти всій інформації, яку Ви чуєте від людей. Краще самому все перевірити і тільки тоді робити правильні висновки.
Останнім часом в Інтернеті поширилась негативна інформація про благодійний фонд «Небайдужі серця», точно не знаємо кому це вигідно, але точно впевнені, що вже багато людей на власному досвіді переконалися в чесності і надійності благодійного фонду «Небайдужі серця». Не зважаючи на замовні негативні статті в Інтернеті, благодійний фонд «Небайдужі серця» не втрачає запал і величезне бажання допомагати, допомагати і ще раз допомагати людям.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» також хоче Вас застерегти, бо й справді є такі псевдо благодійні організації, які наживаються на пожертвах людей і підривають віру в благодійність в Україні. Будьте пильні і краще самому перевірити справжність надання благодійної допомоги, наприклад, можна особисто зв’язатися і людиною чи організацією, якій необхідна допомога і запитати в неї чи справді вона співпрацює з даною благодійною організацію. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» міститься вся контактна інформація людей і організацій, яким вже було надано допомогу чи допомога необхідна, також є всі супутні документи, які підтверджують причину допомоги і безпосередньо акт надання благодійної допомоги. Довіряйте лише тій інформації, яку самостійно перевірили чи здобули!

Невеликий звіт про роботу благодійного фонду «Небайдужі серця»

Краще за все про роботу благодійного фонду «Небайдужі серця» розкаже звіт про роботу. Слова словами, а факти лишаються фактами. За останній час благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг багатьом і продовжує допомагати і підтримувати людей в скрутній ситуації. Діти – це взагалі основний пріоритет для благодійного фонду «Небайдужі серця». Благодійний фонд «Небайдужі серця» взяв під свою опіку «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» та «Житомирський обласний центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів», бо поки що в нашій країні, нажаль, установи даного типи виживають виключно за рахунок благодійних організацій і волонтерів.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» також не може спокійно спостерігати, коли діти мають шанс одужати, але їм просто не вистачає коштів на лікування. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» допомогли оплатити курс лікування Спірочкіна Давида (діагноз: ДЦП, спастична диплегія), Витвицької Тетяни (діагноз: вроджений фокальний дефіцит). Дуже тішить, що після лікування стан дітей значно покращився, значить ми працюємо не дарма.
Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається всіляко підтримувати молодь та спорт. Ось наприклад, збірна м. Артемівська зі змішаних єдиноборств провела учбова-тренувальні збори перед Відкритим Чемпіонатом Донецької області з хортингу, завдяки фінансуванню благодійного фонду «Небайдужі серця».
Дуже в складному становищі зараз знаходяться переселенці зі Сходу нашої країни, але в ще гіршому становищі їх земляки, які залишилися жити там. Коли до благодійного фонду «Небайдужі серця» прийшов лист з проханням не дати померти з голоду маленькому хлопчику від матері-одиначки зі Слов’янська, того ж дня волонтери відправили поштою підгузки і продукти харчування для Мартиненко Анастасії і її сина.
Окремої уваги заслуговують наші Захисники, які зараз знаходяться в зоні АТО. Дуже складно добре захищати свою Вітчизну і зберігати тверезий розум, коли тобі не вистачає першочергових речей. Благодійний фонд «Небайдужі серця» регулярно постачає гуманітарну допомогу, в вигляді продуктів харчування, армійського одягу та взуття, спільних мішків, ліків, засобів особистої гігієни тощо, до добровольчих батальйонів «Луганськ-1», «Свята Марія», «Торнадо», 12-го батальйону ТрО Києва, 26-й артилерійської бригади м. Бердичів. Бажаємо хлопцям швидкої перемоги і чекаємо їх живими додому!
Допомога потрібна багатьом, зробіть Україну кращою разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».

Слава Україні!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо