Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Май » 11
Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі

11.05.2015, 22:08:04 3255 5.0 1

Всеукраїнський Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я проходить у нашій країні кожної весни. Його метою є привернення уваги українців до питань збереження власного здоров’я та народження бажаних і здорових дітей. Цього року тиждень відзначатиметься з 11-го по 17-те травня. До проведення різноманітних заходів у його рамках долучаться десятки громадських організацій з різних куточків України, члени Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, і у їх числі Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет». Кампанія буде проходити під слоганами, що їх спільно розробили члени Коаліції, а саме «Усвідомлене батьківство - щаслива сім'я!», «Жити безпечно - стильно!», а також «Захисти себе і майбутнє України!».

Так, у Житомирському парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна за підтримки Програми «Здоров’я жінок України» вже відбувся інформаційно-просвітницький квест «Майбутнє варто планувати» за участю учнів Житомирського професійного ліцею легкої промисловості та Житомирського професійного ліцею харчових технологій, а також студентів вищих навчальних закладів м. Житомира. Квест був присвячений питанням обізнаності молоді з питань сучасних методів планування сім’ї, виявленню міфів у молодіжному середовищі на означену тематику та формуванню відповідального ставлення до свого здоров’я, побудови стосунків і створення власної сім’ї. Попереду проведення ще кількох подібних квестів та інших інформаційно-просвітницьких заходів.

ДОВІДКА: Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї була створена у вересні 2014-го року за ініціативи Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї». Коаліція має на меті збереження репродуктивного здоров’я, захист репродуктивних прав, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини в Україні. Членами Коаліції є майже чотири десятки як громадських об’єднань, так і окремих експертів із 20 областей України. Коаліція є відкритою до співпраці із організаціями, установами, органами державної влади, міжнародними інституціями, організаціями громадянського суспільства та громадянами, крім політичних партій, рухів.

Сторінка Коаліції - www.facebook.com/RHFPCoalition.Ukraine

Прикреплённые изображения:
Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі Paritet Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 15:43:37, 13.05.2015 [Материал]

Секта "за русь в попу е**ь?"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо