Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Alexei_Zakshevsky » 2015 » Июль » 5
Alexei_Zakshevsky Громадська Рада при Житомирській РДА

Alexei_Zakshevsky


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Громадська Рада при Житомирській РДА

05.07.2015, 17:36:59 2083 2.3 2

Сьогодні нарешті відбулося перше засідання робочої групи Громадської Ради при Житомирській РДА.

По результатам можу сказати, що покладаю велику надію на цю Громадську Раду, бо складається вона з великої кількості активних, розмуних та щирих молодих людей. Серед них: Ольга Оржехівська, Марія Капеліст, Володимир Колесник, Ігор Антонов.

Далі буде...

Прикреплённые изображения:
Alexei_Zakshevsky Громадська Рада при Житомирській РДА
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 00:05:47, 06.07.2015 [Материал]

І жодного українця.
aurum
2 Антон (aurum)   • 16:53:23, 07.07.2015 [Материал]

Самі себе обрали. Хто ці люди??? Хто вас уповноважував? Там ще фігурує такий собі Віктор Фоміненко, фізрук-алкаш та неадекват. Про яку раду річ?? ПОКИ В РАЙОНИХ ТА ОБЛАСНИХ, МІСЬКИХ АДМІНІСТРАЦІЯХ ЛИШАТЬСЯ НАЩАДКИ ЯНУКОВИЧА, НІЯКОГО ПОРЯДКУ НЕ БУДЕЕ!!!!! В АПК Оржехівській-с АПК немає зато Оржехівський та посада Є. Парфеньтева з того самого котла і брала з рук Кулика. А ЩО ВЖЕ КАЗАТИ ПРО КАМЕНЧУК. НА НІЙ КЛЕЙМА НІДЕ СТАВИТИ. кУРЯТА ТА ЩЕ БАГАТО НАЧАЛЬНИКІВ ВІДДІЛІВ. НАЯКИЙ БІС ТА ГРОМАДСЬКА РАДА?? НЕСОЗДАВАЙТЕ ВИДИМІСТЬ РОБОТИ ТА ВОЛОКІТИ. Іванівський зі своєю громадською радою сів на дупу і мовчить, а коли бігав по залу з вилами то розпинався що всіх вижене, ДЕ ТАМ, ДЗУСЬКИ. Дали по шапці і замовк. Каменчук має таку кришу шо Іванівському з вилами не по зубам. Підсумок: НЕЗАЙМАЙТЕСЬ ПІАРОМ.
P/S- Оржехівська це яка родичка Володі Оржехівському, кращому другу Кулика???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо