Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июль » 6
Zorro Не надо! Я с тобой!

Zorro


Оценка: 3.7/5 Голосов: 9

Не надо! Я с тобой!

06.07.2015, 08:29:58 1747 3.7 2

Нещодавня істерія товариша Дмитра Ткачука стосовно конкурсу з перевезень, неабияк повеселила як мешканців міської ради, так і звичайних представників житомирської громади.

ДемАльянсівець так вже йорзає на стільці, мріючи змінити свій єдиний запис у трудовій «вантажник», на майже золотими буквами вирізьблений «заступник міського голови», що почав вже користуватися технологіями чорного піару.

Але виникає багато питань. Чому лише через місяць Дмитро вирішив, що конкурс був проведений з порушенням? Навіщо нарікати на конкурсну комісію, членом якої ти був? І чому, якщо все так заплутано та корумповано, не звернутися до правоохоронних органів, а перевізникам до суду?

Я б радив краще зібрати своїх щуренят(а їх залишилося лише троє), що повтікали з притопленого човна під назвою «ДемАльянс», аніж безкоштовно піарити Демчика. Або махнути на море за «кровні» від Савіцького.

І взагалі, як можна було, Діма, в такому світлі згадати Володимира Михайловича, який врятував тебе від страшної смерті, коли ти стояв в сльозах та облитий бензином ? Невдячний!

Прикреплённые изображения:
Zorro Не надо! Я с тобой!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 01:24:20, 07.07.2015 [Материал]

может прислать ему еще бензинчика?
Хотя ну их демалянсовцев нафик. Как говрится не трогай говно вонять не будет. Вот ты сейчас написал, а они в ответ начнут писать что их каждую неделю бьют разные титушки, от которых они как рембы защищаются иногда отбиваяся одновременно от 10 амбаловв спортивных костюмах адидас.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 07:31:17, 07.07.2015 [Материал]

Ну, тебя-то, клинического мазохиста, так никто ни разу и не стукнул. И ты по-злому завидуешь тем, кому повезло больше. :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо