Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » aaa777 » 2015 » Июль » 8
aaa777 Свершилось чудо ? Или все как всегда ?

aaa777


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Свершилось чудо ? Или все как всегда ?

08.07.2015, 21:11:35 2049 4.0 2

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/8/7073883/
Міліція запевняє, що нелегальний видобуток бурштину вже побороли – ЗМІ

Міліція звітує про припинення нелегального видобутку бурштину на Житомирщині.

Про це йдеться у відповіді Управління МВС України у Житомирській області на інформаційний запит УНІАН щодо надання інформації про стан боротьби із незаконним видобутком бурштину у регіоні.

"Управлінням МВС України у Житомирській області на виконання вимог керівництва держави та МВС України на постійній основі вживаються заходи, спрямовані на протидію незаконному видобутку бурштину на території Житомирської області",- йдеться, зокрема, у відповіді на запит.


Також вказується, що у поточному році до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо 23 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним видобуванням бурштину на території Житомирської області.

У рамках даних проваджень затримано понад 30 правопорушників, вилучено 69 кг бурштину, 17 транспортних засобів, 22 мотопомпи, понад 60 рукавів до мотопомп, дві одиниці зброї.

"Після проведення міжвідомчої наради в Олевську від 19 червня цього року збільшено кількість працівників міліції та мобільних груп, які цілодобово відпрацьовують уражені території та проводять заходи з припинення незаконного видобування бурштину, постійно працюють робочі групи із числа працівників міліції, СБУ, лісової охорони та екологічної інспекції. В результаті активізації вищевказаних заходів на даний час (8 липня) незаконне видобування бурштину припинено",- йдеться у відповіді.

Як відомо, 19 червня цього року на Житомирщині під час рейду преси, влади та міліції викрили містечко нелегальних видобувачів бурштину. 

В області створили спеціальні міжвідомчі групи для посилення боротьби з незаконним видобутком бурштину.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав голову Житомирської ОДА Сергія Машковського внести пропозиції щодо боротьби з "бурштиновою мафією".


Свершилось чудо ? Или все как всегда ?
Я почему-то в чудо не верю...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 03:23:10, 09.07.2015 [Материал]

а хоть одного "организатора/владельца" задержали???
и заметьте: никогда, никаких имен...
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 03:24:48, 09.07.2015 [Материал]

к 1му комменту:
хотя нет, фамилии звучат: розенблат, порошенко и жт свита


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо