Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LesikPsih7 » 2015 » Июль » 8
LesikPsih7 Відпочинок у таборі від церкви Різдва

LesikPsih7


Оценка: 3.7/5 Голосов: 7

Відпочинок у таборі від церкви Різдва

08.07.2015, 21:31:27 1939 3.7 3

Поспілкувалася сьогодні зі знайомими переселенцями зі Сходу і вирішила написати, тому що шокована. Під Зарічанами в лісі є табір  від церкви Різдва, вони ніби баптисти. Поїхали відпочивати. Все дозвілля під строгим контролем. Молитви пропускати не можна. Серед дорослих назначається головний певної секції. Дочці потерпілого та іншим дітям показали якесь відео після якого дитина плакала і почала говорити, що скрізь камери відеоспостереження і за ними слідкують. Частина батьків стала протестувати і їм заявили, щоб забиралися з табору. Дитину досі заспокоюють після відео та часу проведеного в таборі. Виникає питання, хто контролює діяльність таких таборів? Чи проходять якусь перевірку їх програми та методи впливу на людей?

Прикреплённые изображения:
LesikPsih7 Відпочинок у таборі від церкви Різдва
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 02:46:31, 09.07.2015 [Материал]

разогнать эти секты и запретить законодательно
yulyayulya
2 Юлия (yulyayulya)   • 10:47:02, 09.07.2015 [Материал]

Любиш кататься - люби и саночки возить. Как я поняла желание отдохнуть на шару не прокатило.
VDm
3 Dmitro (VDm)   • 11:41:45, 10.07.2015 [Материал]

"від церкви Різдва, вони ніби баптисти" - не, насколько я помню, какието-том ".....десятники".
"Дитину досі заспокоюють після відео та часу проведеного в таборі." - прежде, чем отправлять ребенка в лагерь, нужно было узнать, что собой представляет эта "церковь". Мне, например, известен случай, когда походы туда стали толчком для развития у девушки шизофрении.
"Виникає питання, хто контролює діяльність таких таборів?" - никто. Они не являются полноценными "детскими лагерями"со всеми вытекающими. Это что-то типа "клуба по интересам". Многие покупаются именно на возможность отдыха для ребенка "за бесплатно" или "за символическую сумму". ну и опять же - у нас свобода вероисповедания, а доказать, что такая секта реально опасна - дело сложное, часто - практически невыполнимое.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо