Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Июль » 15
snova Неминуче Мукачево всюди

snova


Оценка: 2.4/5 Голосов: 20

Неминуче Мукачево всюди

15.07.2015, 15:31:05 1810 2.4 4

СИЛОВИЙ ШЛЯХ ЛІКВІДАЦІЇ НИНІШНЬОЇ ВЛАДИ – НЕМИНУЧИЙ !
«Відбулася» революція і на крові Майдану владу перебрали на себе «нові обличчя», які захопили найвищі посади в Україні шляхом тотальної брехні і шахрайства. Ці нікчемні правителі чудово розуміють, що вони не є народними обранцями УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, який більше не хоче бути рабом. І тому втриматися при владі вони можуть або якщо будуть виконувати побажання НАРОДУ, або переходячи в режим ДИКТАТУРИ.
Так як ця нікчемна влада не може виконати ні вимог реформувати країну на європейський, цивілізований лад, ні покарати винних в загибелі Небесної Сотні, ні притягнути до відповідальності винних в корупційних та в грабіжницьких діях на найвищому рівні , бо наслідком цього буде автоматичне попадання за грати цієї влади – влада обрала інший шлях.
ШЛЯХ ДИКТАТУРИ, ЩО ТРИМАЄТЬСЯ НА БРЕХНІ і НА КРОВІ НАРОДУ.
Що найважливіше для диктаторів ? Тримати під контролем найбільш радикально налаштованих опозиціонерів. А що може бути кращим за місця позбавлення волі у переповнених тюрмах ?
ОДНОЗНАЧНО ВІЙНА і ОСОБЛИВО ЗАХИСТ від АГРЕСОРА !
Адже на війну більшість ПАТРІОТІВ прийдуть самі і за ними не треба надсилати правоохоронців або витрачати час і сили на судові справи, що так чи інакше можуть стати публічними. А так НА НЕОГОЛОШЕНІЙ ДОГОВІРНІЙ ВІЙНІ можна спокійно і без жодних труднощів виправдати зникнення, побиття, каліцтва, тортури і вбивства будь-якої кількості не згодних з диктатурою патріотів України. Для цього усього лише треба підтримувати військові дії безкінечно довго, не оголошуючи воєнного стану, не вживаючи жодних санкцій до московської агресії і не виконуючи обов’язку по відновленню територіальної цілісності окупованих територій і таким чином тримати українських патріотів подалі від столиці, щоб не було кому усунути цю диктатуру. Саме це і здійснюють новітні диктатори в Україні.
Диктатура Порошенка-Яценюка вже ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ РЕАГУЄ і НЕ ЗВАЖАЄ НА НАРОД, ЯКОМУ МАЮТЬ СЛУГУВАТИ ! Чого варта тільки надзвичайно зверхня і цинічна риторика цієї диктатури, що в рази перевершила своїх «папєрєдніков» з банди Януковича ! Але судячи з безпроблемної роботи Ліпецької фабрики, відсутності воєнного стану та повною відсутністю економічних санкцій, відсутністю позовів до міжнародних судів до країни-агресора, мінські «угоди» зі збройним нападом на Україну ззовні на Сході України та внутрішній спланований напад на патріотів на Заході України в Мукачево – є усього лише очевидною частиною домовленостей між Порошенком та московським «фюрером».
А щоб якось залякати волелюбний УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, КРИВАВА ДИКТАТУРА Порошенка-Яценюка не криючись вбиває без суду і слідства, саджає по тюрмам невинних по сфабрикованим обвинуваченням, вбиває безкінечними зрадами добровольців і волонтерів на договірній війні, а НАРОД ГРАБУЄ БАНДИТСЬКИМИ ТАРИФАМИ, ШАХРАЙСЬКИМ ШТУЧНИМ «ОБВАЛОМ» ГРИВНІ та ВІДВЕРТИМ ГЕНОЦИДОМ і САБОТАЖЕМ УСІХ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБ І ОРГАНІВ ВЛАДИ.
Сашко Білий, Медведько, Поліщук, Хорт, Заверуха, Айдар, Азов, Кривбас, ОУН, Равлик, Торнадо, а тепер ДУК ПС. Це короткий список тих, до кого нинішня КРИВАВА ДИКТАТУРА застосовувала і застосовує репресії і переслідування, щоб під страхом смерті зупинити все наростаюче і наростаюче крайнє НАРОДНЕ НЕВДОВОЛЕННЯ від продовжуваного «бєспрєдєла» влади.
Останні події і спланована владою бійня в Мукачево однозначно показали, що СИЛОВИЙ ШЛЯХ ЛІКВІДАЦІЇ НИНІШНЬОЇ НІКЧЕМНОЇ ВЛАДИ – НЕМИНУЧИЙ.
Як не може змінитися ця влада, так і закони природи ця кривава ДИКТАТУРА НЕ ЗМОЖЕ ЗМІНИТИ, бо той хто посіяв бізнес на війні і крові – цією війною і кров’ю самі захлинуться.
Вже ДУЖЕ СКОРО.
СЛАВА УКРАЇНІ ! СЛАВА НАЦІЇ ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !
Джерело: Dmitry Kostushev , ‪#‎avakov‬ ‪#‎poroshenko‬ ‪#‎пс‬ ‪#‎патріоти‬‪#‎медведько‬

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 15:44:04, 15.07.2015 [Материал]

"СИЛОВИЙ ШЛЯХ ЛІКВІДАЦІЇ НИНІШНЬОЇ ВЛАДИ – НЕМИНУЧИЙ !"

Хоакіно, ну, хоч зараз до тебе доперло очевидне?
3DSchuminator
2 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 15:57:06, 15.07.2015 [Материал]

давай давай, открывай второй фронт для хуйла, он только и ждет
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 16:40:13, 15.07.2015 [Материал]

"Джерело: Dmitry Kostushev"

Вже давно має гризти шконку разом с Пірожком.
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 09:46:54, 17.07.2015 [Материал]

Может, и неизбежный. Но начать надо именно с уничтожения ПС. Что Коломойский - ваш хозяин - и начал делать. За ненадобностью.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо