Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июль » 31
Zorro Коля, прости! Коля, прощай!

Zorro


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

Коля, прости! Коля, прощай!

31.07.2015, 08:25:28 3084 3.9 1

До вашої уваги список підрядних організацій, що виконуватимуть роботи з капітального ремонту у 2015 році у навчальних закладах Житомира:

ТОВ «РемБудЕкспрес», ПП «Подік», ТОВ «Артхаус», ПП «Скефалд-2», ТОВ «Компанія РОС», БК «Гарант-С», ПП «АТЕС-АПК», КВТП «Памір», ПП «ДКД», ТОВ «УютСтрой», ФОП Яценко В.М., ПП «Тітан», ФОП Ковальчук М.І., ТОВ «Будівництво та будівельна комплектація», ТОВ «В.А.П», ПП «БК Сервіс», ФОП Лугина В.В., ТОВ «Ізоляція – К», ПП «Скефалд», ПП «Маргарет Вест», «Елітбуд – 1», ТОВ «ФВ» Океан», ПП «Архіград».

Будівничі компанії безмежно вдячні депутатам міської ради, що не піддалися вмовлянням Миколи Савенка, і не проголосували за його призначення на посаду заступника міського голови. Підрядчики тепер можуть видихнути з полегшенням, адже їм більше не потрібно сплачувати 15% відкатів Миколі Миколайовичу. Де радник-хапуга знайде собі нове джерело прибутку, поки залишається таємницею, але знаючи його зв’язки та добру вдачу, без хліба він не залишиться.

Прикреплённые изображения:
Zorro Коля, прости! Коля, прощай!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 22:03:55, 31.07.2015 [Материал]

"...без хліба він не залишиться..."
Жаль, что и не без баланды на крытке...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо