Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Август » 10
Zorro Голову в песок!

Zorro


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Голову в песок!

10.08.2015, 10:11:06 1881 4.2 0

Любов Володимирівна стане мером – без сумнівів, але мером звичайних фейсбушних тролів, не більше. Її команда підтримки як і раніше продовжує плести інтриги та розпускати чутки. Взявши під крило радником Миколу Савенко, не знала Любов Володимирівна, що саме він остаточно розколить і без того небратський депутатський корпус Житомира. Майже янгольське терпіння першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, очевидно, теж мало межі, і тому не витримало. Сергій Іванович пішов тихо по-англійськи. Хто зараз займатиметься містом – незрозуміло. Олександр Бочковський пішов у відпустку, Євгеній Демчик в пусту бореться з перевізниками, Любов Цимбалюк – як завжди робить видимість активної зайнятості. Останнім прикладом такої політичної апатії стала ярмарка Наталії Чиж. Дозволу на торгівлю ніхто не давав, свято голосно пролунало містом, влада ніяк не відреагувала. А навіщо?Усім на все плювати. Житомиряни стали залишеними напризволяще дітьми, про яких згадають лише у вересні..

І хто задасть питання Миколі Миколайовичу чому Любов Володимирівна на посаді в.о. міського голови при будь-якій проблемі просто ховала свою голову в пісок? Хоча відповідь проста: якщо твій радник повний невдаха, то про яку перемогу може йти мова?

Прикреплённые изображения:
Zorro Голову в песок!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо