Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Август » 14
Zorro А король то-голый!

Zorro


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

А король то-голый!

14.08.2015, 10:36:35 2023 4.0 0

Звичайною логікою можна пояснити години, проведені в самотньому кабінеті, дрижачі руки, переляканий погляд та  постійне шарахання від людей Миколи Миколайовича Савенка. За щоб така мудра людина не бралася, все насмарку.  Вчора працівники підприємства «Віндзор» їздили по місту та масово скуповували у братів тітушок, ой, Тітових наклади їх газет. Тому братики замовили у типографії ще 100 000 екземплярів. Налітай! Радий, що бабки, які Микола Савенко увів у освітян, пішли у кишеню чесних Тітових:)

Хоча в газеті все було по суті: родині Цимбалюк виділили чималу земельну ділянку, а матері загиблого солдата АТО – зась.

Це ж скільки потрібно мати розуму, щоб, по-перше, так вляпатися, а по-друге, надіятися, що купівля та спалювання газети «Субота» врятує репутацію Любові Володимирівни?
Шкода, що і сама Цимбалюк не оцінила щирих намірів свого радника… Тому зараз : похвалитися нема чим..

P.S. Закінчуйте вже скуповувати оптом і вроздріб депутатів. Зрозуміло, що крісло заступника міського голови все ще манить Миколу Миколайовича,  але минула сесія нічого не навчила?
 
 
 

Прикреплённые изображения:
Zorro А король то-голый!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо