Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Anonym123 » 2015 » Август » 24
Anonym123 Покладання квітів до могил загиблих учасників АТО

Anonym123


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Покладання квітів до могил загиблих учасників АТО

24.08.2015, 12:53:11 1831 5.0 0

23 серпня в Житомирі на військовому кладовищі відбулося покладання квітів до могил загиблих учасників АТО.

Дана подія зібрала приблизно одну сотню житомирян.

Захід одразу розпочався з хвилини мовчання, згодом священник зі Свято-Михайлівського собору зачитав молитву «Отче наш» в пам'ять воїнів АТО, які поклали свої тіла за незалежність України, після цього одразу відбулася церемонія покладання квітів на могили.

Серед присутніх виділялися Сергій Мошковський – голова Житомирської ОДА, виконуюча обов’язки мера - Любов Цимбалюк, голова Житомирської облради - Віталій Француз, народний депутат - Ярослав Розенблат, заступник голови обласної державної адміністрації - Ярослав Латуга.

Майже весь час, в продовж 20 хвилин, лунали звуки метронома, які власне мали лунати 1 хвилину о 12.00 під час хвилини мовчання і зупинки громадського транспорту в м. Житомирі.

Так, біля кладовища, на вул. Селецькій, до 12.25, не проїхало ні одного автомобіля, тому що рух транспорту був зупиненим співробітниками ДАІ. Натомість на вул. Вітрука можна було спостерігати рухи маршрутних таксі, які пересувались апріорі хвилині мовчання. Думаю не варто говорити або про інформованість самих водіїв, або ж про їх відповідальний вибір не зупиняти авто з пасажирами.

Склалося враження, наче рух зупинили саме для сотні людей, які зібралися подякувати загиблим військовим. Або ж для того, щоб вище названа Житомирська еліта могла спокійно покинути на іномарках кладовище.

Прикреплённые изображения:
Anonym123 Покладання квітів до могил загиблих учасників АТО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо