Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2015 » Сентябрь » 4
qikread Чиновників на мило!!!!! Або чиновник це не людина, а функція.

qikread


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

Чиновників на мило!!!!! Або чиновник це не людина, а функція.

04.09.2015, 17:41:58 2472 5.0 4

Я просто в шоці від рівня взаємодії чиновників!!!!!

На одній з консультацій стало відомо, що клієнт, з його слів, приносив у школу до дитини 3 бойові гранати, оскільки у нього конфлікт з вчителькою на рахунок збору коштів!!! Клієнт дуже агресивний, нещодавно з АТО, з його слів, готовй вбити будь-кого, хто його дратує. Звісно, погрози можуть бути наслідком хвороби (ЗЧМТ, контузія, гостра реакція на стрес) але це не можна ігнорувати. 
Звернулася як психолог військового шпиталю з цим питанням в обласне управління освіти - начальник дуже зайнятий, прийняти так просто не може. Один із провідних спеціалістів - це не до нас, якщо це було в районній школі, то це до районного управління, а ми дуже багато робимо - і показує папочку з циркулярами типу "Підвищіть пильність, зробіть круглий стіл з МВС". Розказую, що такі ситуацуії - це можливі перші дзвіночки, що потрібно попереджати вчителів про недопустимість конфліктів з учасниками АТО, що потрібно навчати людей методам неконфліктного спілкування і вмінню гасити конфлікти, Людям реально пофіг. Для них це не важливо. Ось так. Можливість підриву бойової гранати в школі під час навчального року - для них неважлива....
Іду в міське управління освіти. По цій ситуації реакція - це не до нас, це в районі. Розказую, що таке може бути в будь-якій школі , реакція - ну може ви напишете листа з вказівками.... Листа, я звісно, напишу. 
Їду в районне управління відділу освіти - приймальня вже зачинена в 16.00, правда, застала провідного спеціаліста, який вислухав і зателефонував директору цієї школи, інформація про конфлікт батька з вчителем директором не підтверджена поки що. Запросили на нараду директорів шкіл у чт, 11 вересня. 
Як донести людям, що потенційна небезпека в умовах нелегального ввезення зброї з зони АТО дуже висока? 
Підсумок. З трьох установ відреагували лише в одній. Ефективність роботи обласного управління освіти не те що нульова, а мінусова в такому випадку. 
Здається, чим вище чиновник, тим більше йому плювати на людей. 
Дуже дуже хочеться, щоб одна з гранат випадково знайшлася на поверсі цих чиновників, цікаво, як би вони реагували? 
Так само байдуже?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 19:12:35, 04.09.2015 [Материал]

я думаю вам надо все документы фиксировать.Это большая проблема наступает.Я о ней тоже знаю.И почему то никто не бьет в набат.
qikread
2 Елена (qikread)   • 19:35:22, 04.09.2015 [Материал]

Психологи б"ють в набат, тільки мало хто чує....
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 19:53:54, 04.09.2015 [Материал]

на 2.
Надо подключать лидеров общественного мнения.Трубить во всеукраинскихсми.Многие об этой проблеме знают.Но недооценивают ее.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 15:35:03, 06.09.2015 [Материал]

"...З трьох установ відреагували лише в одній..."
Вот в эти две, что не отреагировали, и нужно гранаты заносить !


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо