Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2015 » Октябрь » 23
ВиК Чиж предупреждает о мошенниках. Фрейд доволен

ВиК


Оценка: 4.6/5 Голосов: 10

Чиж предупреждает о мошенниках. Фрейд доволен

23.10.2015, 17:20:15 5224 4.6 3

И опять, и снова...

Призывы к нам, житомирянам и... отключенные комментарии...
Не знаю как вас, но меня уже достало двуличие самонемичи

Решил скопипастить статью из Субботы. Информацию опубликованную в этой газете Чиж ни разу не оспорила в суде, что является подтверждением достоверности приведенных фактов.

Суди, неповернення коштів, неплатежі за майно, позики, які не повертаються Хто та з чим іде на вибори від житомирської «Самопомочі»?
 

 Де гроші, Чиж?

Після публікації в газеті «Субота» статті-розслідування «Ти знаєш, хто така Наталія Чиж? А суд знає!» про мільйонні борги кандидата в мери від «Самопомочі», агітатори Чиж на слова житомирян про борги лідера партії почали казати, що Чиж погасила свою заборгованість і не має проблем з банками. Про це їм ніби заявила сама Наталя Чиж.

Вже не дуже довіряючи словам цієї людини, ми вирішили перевірити цей факт і направили офіційний запит до «ПриватБанку». Й отримали відповідь, яка знову ж таки підтверджує: якщо ти нечесний, то нечесний в усьому - адже банк відповів, що судову постанову про повернення коштів (сім мільйонів сімсот сім тисяч гривень! – «Субота») Наталія Михайлівна Чиж не виконала!

Яка Чиж, така і її команда? «Самопоміч» відкрила списки – про це гордо оголосила її лідер у Житомирі Наталія Чиж. Певне, це мало означати, що в списках тільки кришталево чисті і чесні люди і боятися їм нічого. Але після того, як ми дізналися про вибіркову чесність Наталії Чиж (мається на увазі її мільйонні заборгованості по кредитах), то у чесність інших членів віриться не дуже. Тому ми вирішили дослідити біографії окремих наближених до пані Наталії осіб.

Почали зі Станіслава Балакішієва. З нього, тому що в газеті «Самопомочі», яку нам дали на вулиці, йому була присвячена ціла сторінка з назвою «Прийшов до «Самопомочі», щоб допомагати людям». До того ж пан Балакішієв є керівником штабу Наталії Чиж. Станіслав Балакашієв У тій же газеті же було написано: «Раніше працював в інших організаціях, де були можливості підтримати хороших людей, але не давали їх реалізувати» («Самопоміч» від 18.09.15р., №37 (326,) с.3).

От ми і вирішили подивитися, в яких же організаціях раніше працював пан Балакішієв і які можливості в нього були. На сторінках сайту «Самопомочі» місцем роботи Балакішієва С.З. значиться ТОВ «Полісся Агро Комплект». Але, згідно з Єдиним державним реєстром підприємств, генеральним директором цього підприємства він є лише з 17.01.2012 року. Ми поцікавилися, де ж працював пан Балакішієв до того. Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Балакішієв Станіслав Закірович був не тільки керівником, але і співзасновником ТОВ «Полісся-Інвест» (дата державної реєстрації 08.11.2002 р.) разом із Тарнавським Борисом Юрійовичем.

Вирішивши подивитися, що то за фірма і чим вона займається (може, вони частину прибутку віддають у дитячі будинки і ми дарма їм не довіряємо), одразу натикаємося в інтернеті на матеріали судової справи, в якій вказано, що Балакішієв С.З. у квітні 2006 р. вирішив отримати кредит на суму 200 тис. грн. у державному банку для використання в діяльності підприємства ТОВ «Полісся-Інвест». З цією метою Балакішієв С.З. підробив офіційні документи, а саме договори купівлі-продажу, укладені нібито між ТОВ «Полісся-Інвест» та підприємствами м. Києва на придбання виробничого обладнання, та накладні і квитанції, відповідно до яких він нібито придбав на даних підприємствах виробниче обладнання, в які вніс завідомо неправдиві відомості щодо ціни купівлі даного обладнання.

Після чого надав ці документи до Житомирської філії ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України». До того ж підприємств-постачальників, вказаних у даних накладних, квитанціях та договорах, на той час не існувало, а фактична оцінка даного майна становила значно менше. 11 квітня 2006 року на підставі вказаних підроблених документів було укладено кредитний договір № 5206К23. За даним договором Балакішієв С.З. через рахунок у банку отримав кредитні кошти в сумі 200 тис. грн. (Справа № l-528/05, 04.06.2008 р., Богунський районний суд м. Житомира).

Та покарання за свої дії Балакішієв С.З. так і не отримав, попросив у суду звільнення від кримінальної відповідальності на підставі амністії. До того ж порушена кримінальна справа була закрита, оскільки обвинувачений мав неповнолітню дитину – сина. Ми не будемо розглядати питання, як це так можна підробити документи, взяти 200 тисяч у державному банку і залишитися на свободі, нас цікавить інше – як людина, проти якої була відкрита кримінальна справа, яка підробляла документи, може претендувати на депутатське крісло?

У своїй діяльності ТОВ «Полісся-Інвест» відмітилося не тільки підробкою документів і неповерненням кредитів, але і пофігістичним ставленням до комунального майна (яке Станіслав Закірович обіцяє оберігати, ставши депутатом). Адже в 2007 році ВЖРЕП №8 (м. Житомир) позивався до ТОВ «Полісся-Інвест» про стягнення 7 197,44 грн. боргу орендної плати. Інакше. як через суд, ВЖРЕП №8 своїх грошей добитися не міг. Я думаю, що пенсіонеру, який кожен місяць несе останні копійки, щоб заплатити за послуги ЖЕКу, важко зрозуміти, що можна легко не заплатити 7 тисяч. На судове засідання 11.07.2007 р. ТОВ «Полісся-Інвест» свого представника не направив, про причини неявки суд не повідомив, письмового відзиву на позов не надав.

2007 рік взагалі був дуже судово активним для «Полісся-Інвест» і, відповідно, для його засновників - Балакішієва і Тарнавського. Адже в цьому ж році до ТОВ «Полісся-Інвест» позивалося і Комунальне підприємство «Житомирбудзамовник». Якогось дива, комунальне підприємство «Житомирбудзамовник» надало ТОВ «Полісся-Інвест» безпроцентну позику та фінансову допомогу - грошові кошти в розмірі 366 000 гривень.

А тепер розкриваємо фокус: співзасновник ТОВ «Полісся-Інвест» Тарнавський Борис Юрійович - повний тезка (чи, може, одна і та сама особа?) директора КП «Житомирбудзамовник». Позичили собі ж державні кошти? Чи не ті, на які мали добудувати будинок по вулиці Щорса? ТОВ «Полісся-Інвест» вказані кошти у визначені строки не повернуло (що якраз таки не дивує), у зв'язку з чим заборгованість перед КП «Житомирбудзамовник» становить 366 000 грн. основного боргу; 25 540грн. інфляційних нарахувань; 99 468 неустойки та 34 600 грн. штрафу. Тобто більше ніж півмільйона гривень.

Діяльність одіозного ТОВ «Полісся-Інвест» була припинена в 2010 році, знову ж таки, через суди (не вміють вони інакше, чи що) за позовом Державної податкової інспекції у Житомирському районі про припинення юридичної особи, оскільки ТОВ «Полісся-Інвест» було відсутнє за місцем юридичної адреси, про зміну адреси не повідомили і в суд не з’явилися. Тобто навіть просту процедуру закриття підприємства його засновники не захотіли або не вважали за потрібне виконати.

Крім славнозвісного ТОВ «Полісся-Інвест», Балакішієв Станіслав Закірович є ще директором ПП «Маїст» (згідно з ЄДР, місцезнаходження - місто Житомир, вул. Лесі Українки, 52), про яке він, певне, забув або не вважав за потрібне вказати. І не дарма. Тому що Станіслав Закірович «почистив» сейфи одного з комерційних банків на круглу суму, понабиравши кредитних коштів на приватне підприємство «Маїст» (рішення Господарського суду Житомирської області від 25 травня 2007 р. про стягнення на користь ЗАТ КБ «ПриватБанк» більше 300 000 грн.) Ми не дарма вказали юридичну адресу ПП «Маїст», тому що за цією ж адресою розміщене ще одне підприємство, що пов’язане із Балакішієвим та його однопартійцем (і також кандидатом у депутати Шереметом Ю.В.) – ПП «Агро-Трейд». Саме з ПП «Агро-Трейд», Шеремета Ю.В. і, звісно, Балакішієва С.З., «ПриватБанк» намагається стягнути заборгованість за кредитним договором №МК-12-04 від 23.01.2004 р. в сумі 602 706,27 грн.

І це тільки те, що нам вдалося знайти у відкритому доступі. У заголовку газети «Самопомочі» було написано, що Станіслав Балакішієв у людях цінує порядність, відвертість і чесність.

Не дивно – людина завжди поважає ті риси, яких сама не має. Адже про яку порядність можна говорити, якщо вся твоя трудова біографія – це суди, неповернення коштів, неплатежі за майно, позики, які не повертаються. На офіційному сайті партії уже опубліковані списки кандидатів від «Самопомочі» до місцевих рад. За словами нардепа Єгора Соболєва, ці списки не остаточні і можуть бути змінені, якщо у когось із кандидатів компрометуюче минуле. Заступник голови парламентської фракції «Самопомочі» Олег Лаврик заявляв, що «Самопоміч» відмовиться від людей, що були причетні до діяльності Партії Регіонів, КПУ або ж мали проблеми з законом.

Ми вже надсилали листи щодо Наталії Чиж. Їх було проігноровано. Звертаємося і щодо Станіслава Балакішієва. Але вже не сподіваємося на відповідь, а сподіваємося тільки на наших розумних громадян, бо навіть якщо верхівка партії не реагує на звернення, то люди зроблять правильний вибір і не допустять нечесних до влади.

Єва Томаш, сайт «Житомир-Онлайн» - «Субота»

Відділ журналістських розслідувань газети «Субота» запитує у Чиж та її команди:

- Ви обіцяєте житомирянам успішно керувати містом, а самі винні і не віддаєте банку багатомільйонні кредити. Скільки мільйонів кредитів ми всі, житомиряни, будемо винні банкам, якщо ви прийдете до влади?

- Ви багато говорите про чесність і порядність, але, позичивши гроші, не віддаєте борги. Ви впевнені, що Житомиру і житомирянам треба саме така «чесна» і «порядна» влада?

До речі, шановні читачі, «Суботи», ви будете сміятися, якщо дізнаєтесь, скільки людей із списку житомирської «Самопомочі» «кинули» банки і не повернули гроші. Розповіді про них – у наступних номерах «Суботи». Джерело статті: Народний тижневик "Субота"


Джерело: http://zhitomir-online.com/top_news/45793-sudy-nepovernennya-koshtiv-neplatezhi-za-mayno-pozyky-yaki-ne-povertayutsya-khto-ta-z-chym-ide-na-vybory-vid-zhytomyrskoyi-samopomochi.html

Прикреплённые изображения:
ВиК Чиж предупреждает о мошенниках. Фрейд доволен ВиК Чиж предупреждает о мошенниках. Фрейд доволен
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
garold
1 Кonstantin (garold)   • 19:19:09, 23.10.2015 [Материал]

Вывсёврёте,этоманипуляции,мынастолькосвятые что нам построят отдельный рай.
Stass
2 S.t.а.s.s. (Stass)   • 11:04:18, 25.10.2015 [Материал]

С блэкджеком и депутатами?
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 09:31:22, 27.10.2015 [Материал]

???*** Я обов'язково повернуся після виборів, для того, щоб допомагати й контролювати виконання цих законів, зокрема, в Житомирі. Я прошу житомирян на виборах обрати якомога більше однодумців, щоб було з ким це робити. Ми – “Об’єднання “Самопоміч” – єдина партія, яка відкрила списки кандидатів у кандидати, для того, щоб викреслити людей, які є негідними. Ми прописали в законі можливість відкликати депутатів людьми, якщо депутати не будуть якісно працювати. Тому я прошу житомирян дуже серйозно підійти до обрання своєї міської ради й свого мера. На щастя, сьогодні є з кого вибирати. І я прошу підтримати сильних, порядних людей з "Самопомочі" і Наталію Чиж як кандидата в мери. І обіцяю разом з ними працювати й робити все для того, щоб життя в Житомирі й країні відповідало тим стандартам, до яких ми самі прагнемо”, - наголосив Єгор Соболєв. ???????Вывсёврёте,этоманипуляции,мынастолькосвятые что нам построят отдельный рай.)))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо