Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Октябрь » 29
Бантик Всё повторяется

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Всё повторяется

29.10.2015, 11:32:06 2163 5.0 2

Бардак, бардак и еще раз бардак! Власти города слишком заняты или просто их попросили не замечать то,что происходит в сфере перевозок в Житомире.
ФБ:

"Скандал у сфері автомобільних перевезень у Житомирі має особливість час від часу повторюватись. Більше двох років пройшло з того часу, як «ПП Шеріфф» та «ПВН» боролися за право возити людей з Корбутівки та Богунію, і навпаки. Тоді маршрут №3 опинився у центрі скандалу, ба більше, на лінію виїздили водії від двох різних фірм і кожен з піною у рота доводив, що маршрут належить саме йому. Для тих, хто не в курсі, таким чином розкачували крісло екс-мера Дебоя. Володя тоді і справді злякався і пішов на певні поступки.

В той час начальник управління транспорту Підпокровний м’яко кажучи співпрацював з «ПП Шеріфф». Тому Дебой, боючись втратити свою посаду, закрив очі на те, що Підпокровний незаконно віддав Шеріффу маршрут №3.
Пройшло два роки, а поведінка перевізників ніяк не змінилася. Ті, хто програв та залишився без своїх улюблених маршрутів, щотижня пишуть заяви в прокуратуру та вдаються до методів залякування із 90-х управління транспорту, в якому склад працівників за часів Підпокровного повністю змінився.

Одне питання, міська рада є замовником послуг з перевезення Житомирян чи це все імітація?"

@http://www.zhitomir.info/news_124858.html
ссылочка на новость

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
vox
1 владимир (vox)   • 23:53:22, 30.10.2015 [Материал]

мысль: если нет комментов, значит неинтересно. Если неинтересно, значит не заплатят. Скоро и на мамалыгу не заработаешь :)
Генрих
2 Емельян (Генрих)   • 14:17:14, 01.11.2015 [Материал]

Глупый вывод! Может просто добавить нечего? Тогда получается, что написанному верят!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо