Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » KONDRATJEVA » 2015 » Ноябрь » 12
KONDRATJEVA З Любов'ю до ТТУ чи до КПУ??

KONDRATJEVA


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

З Любов'ю до ТТУ чи до КПУ??

12.11.2015, 12:10:50 1593 5.0 0

Цей тиждень сміливо можна назвати «тиждень ТТУ». Бо все, що відбувається всередині та навколо підприємства вже не схоже ні на квіточки, ні на ягідки. Повна концентрація влади в руках керівника ТТУ Таможського, призводить до того, що страждають не лише пасажири, але й працівники управління. Та все по порядку.

Всі знають про нещодавню аварію у Житомирі, винуватцем якої став водій тролейбуса. Пасажири маршруток, в які врізався тролейбус, отримали серйозні тілесні ушкодження і суттєво перелякалися. Та говорити, що винним є водій тролейбуса не є правильним. Підприємство свідомо заощаджує на деталях для рухомого складу, купуючи різний непотріб у сусідніх містах. Причиною аварії стали несправні гальма та поношені шини.

Наступним провалом став з’їзд трамваю з колії на вулиці Небесної Сотні. Про постраждалих нічого не говорять, коментарів від в.о. начальника Таможського теж не дочекатися.

Продовженням чорної полоси керівництва ТТУ стало звернення працівників до Цимбалюк з проханням розібратися зі свавіллям, що коїться всередині колективу. Таможський вже не перший рік змушує працівників обслуговуватися у банку, який нікого не влаштовує, окрім нього самого. «Укрінбанк» колишнього депутата-комуніста, а нині члена Опоблоку Романюка, розвалюється і з дня на день стане банкротом. Зараз Таможський змушує працівників ТТУ відкривати рахунки в «Укргазбанку», щоб отримувати заробітну плату там. По суті, це той самий «Укрінбанк», лише з трохи іншою назвою, бо ні керівництво, ні основні засади діяльності банку змінені не будуть.

Якщо колектив одного з найбільших підприємств міста розриває зсередини, якщо вони одноголосно вимагають провести перевірку дій керівництва та покарати його згідно законодавства, то це хіба не привід задуматися головуючим у місті, які займаються понад 3 місяці лише виборами, що щось у трамвайно-тролейбусному управлінні йде не так? Тим паче, що такі звернення у міську раду надходять вже не вперше.

Прикреплённые изображения:
KONDRATJEVA З Любов'ю до ТТУ чи до КПУ?? KONDRATJEVA З Любов'ю до ТТУ чи до КПУ??
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо