Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2015 » Ноябрь » 16
SlavaNibiru Французькі ЗМІ дізналися ім'я організатора терактів у Парижі

SlavaNibiru


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Французькі ЗМІ дізналися ім'я організатора терактів у Парижі

16.11.2015, 10:43:17 1861 3.2 1

Вишіватна маса на чолі з диванними експертами-геополітиками засмучена: організатором терористичних атак виявився не предмет їх медитації з Кремля, а 27-річний сирієць Абдельхамід Абауд. За інформацією слідства, він організував і проспонсорував терористичні акти у французькій столиці. Його ім'я вже згадувалося у січні під час розслідування запланованих терористичних атак у Бельгії. Абдельхамід вважається одним з найактивніших бойовиків Ісламської Держави. 15 листопада були також встановлені особи трьох підозрюваних у причетності до терактів: громадянина Франції Ізмаїла Омара Мостефаї та громадян Сирії Абдулакбака і Ахмеда Алмохаммада . Ще до встановлення особ терористів відповідальність за теракти взяли на себе бойовики Ісламської Держави.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 18:21:53, 17.11.2015 [Материал]

"27-річний сирієць Абдельхамід Абауд."

А потім несподівано з'ясується, що його татко навчався у Москві. Наприклад, в Інституті сходознавства, в "Лумумбі" або іншій гебнявій конторі.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо