Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2015 » Декабрь » 14
Юрко Крайовєди, ч.11, пасіонарна

Юрко


Оценка: 2.0/5 Голосов: 12

Крайовєди, ч.11, пасіонарна

14.12.2015, 17:04:10 2206 2.0 1

Добросовісний журналіст Невзоров головний мозок людини вивчив під керівництвом лікаря Бехтєрової та відзняв зняв фільм «Манежне кінське читання». Як допитлива людина, той же Невзоров розпитав історика Гумільова про теорію пасіонаріїв і показів світу фільм «Чистіліще». І той же Невзоров порадив російським батькам не виховувати в своїх дітей такі рефлекси головного мозку: пожертва, голос совісті, покірність і патріотизм, любов до батьківщини. Все тому, що їх може використати червононосий обдовбаний коньяком російський полковник і відправить дитину на чергову Чечню.

Цікавий метод – два роки вивчати рефлекси головного мозку (мораль) разом з історією пасіонаріїв.

Воно і правда – гроші в батьки (генерала) Махно номіналом 1 «один» називалися «воля». Повстанці Тульчинського повіту 1932 року вигнали червону більшовицьку адміністрацію під лозунгом «Свобода або смерть!» та «Поверніть Петлюру і УНР». Партизани УПА бились «за нашу і Вашу свободу!» А парламент УГВР Кирила Осьмака проголосив платформу «свободу народам!»

Грізний генерал Шухевич об’єднав всіх і вся, створив округи, вишкіл вояків і старшин, випустив бофони, кольоровий часопис «Чорний ліс», постійні радіопередачі для населення, заслав інформаторів в НКВД, гарнізони російської Червоної Армії, в комуністичну адміністрацію. Разом з Левом Ребетом ним організована міжнародна підтримка, повітряні і підводні десанти. Грізна вимога генерала Шухевича до «бажаючих об’єднатися» в боротьбі з «червоним чадом» – «Потрібно десять патронів. Одна куля – ворогам, дев’ять – зрадникам». Лише так можна «об’єднатися» і «боротися» з Червоною Армією, з Червоною агентурою, з Червоною ідеологією. Лише тоді отримаєш і «нашу» і «вашу» свободу. Саме населення викриває хрунів-зрадників: вчителів, лікарів, фронтовиків, журналістів, попів – тих, хто засвоїв і виробив в собі «неправильні» рефлекси кори головного мозку, тих, хто полюбив книжечки з надписами ВЛКСМ, ВКП(б), НКВД, МГБ, Профспілка, «Заслужений крайовед».

З цього виходить, що називати щось в Україні в честь Червоної Армії і нелогічно і не гуманно, і морально шкідливо як рефлекс мозку. А Пулин, чи Ганський – це звичайнісінькі рейдери української землі. А хто не розуміє, що таке рейдер, крайоведи пояснять – це чужинець, що «віджав» приміщення, підприємство з обладнанням, або землю, і здав все це якомусь чужинцю в оренду. В рейдерську команду входить нардеп, чи «погони», юристи і «тітушки» чи «йовбаки». На три місяці забираються документи в ревізію, щоб за цей час передати майно іншому власникові. Цього нардепа вибрали ви самі, дивлячись в дзеркало, з дулею в кишені, міцно утримуючи ногою граблі, що ще раз піднялися. Ще варто зауважити: якщо ви не прийшли на вибори, то не чекайте, що буде комусь іти на майдан. Майдан – це ті ж самі вибори по зміні влади.

Щодо іншої назви, то не слід залякувати себе істотою волохатою, хвостатою, з рогами і на копитах. Ніякий то не чорт із оповідки Гоголя «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», а античні Фавн і Пан.

Черти і рези – то знаки дохристиянської, достароболгарської церковної абетки. В честь поголовної грамотності поганського, а не язичницького населення, збереглися назви – Чортків, Чортомлик, Чортория і Чертаново, не те, що навіть Чортоліси. Черта – то лінія вирізана, вишкрябана, на дерев’яній поверхні чи бересті. Геометрія вчить про відрізки промені, безконечні лінії. А астрономія надає їм відповідності – теїзм, деїзм, пантеїзм. Достатньо і Климишина прочитати. Будь-що. Про Біблію, яка розповідає про чортів і язичників, слід знати, що документ цей має останню редакцію 70 р. н.е. З ним можна погодитись у всьому, крім двох речей – що хтось може воскреснути із мертвих, а із воскреслих буде створено царство небесне. Це простий пережиток рабовласницького ладу, або віра в живу і мертву природу.

Чотири кримінальні кодекси в основі Біблії – Каїна, Амілхедесекова, Мойсея і Христа. Люті покарання до сорокового коліна, весь рід. Крайоведам можна уточнити, що в Сінгапурі за корупцію лише в дев’ятому коліні можна повторити кар’єру чиновника. А Північна Корея за наявність мобільного телефону карає аж три покоління.

І прокляті «Совіти» розпитували своїх громадян анкетою – чи служив в Білих арміях, чи перебував хто із родичів на окупованих територіях – оце зразки для люстрації і для декомунізації. І звідки у вас «перший мільйон»?

Відповідність шкоди покаранню: «око за око», а «зуб через зуб» вимагав кодекс Мойсея. Крайовєди-атеїсти можуть вказати, що Нагорну проповідь, або Декалог Христа, написав Дух Святий. Перерахуємо деякі з 10 правил»: не вбий, не вкради, не побажай … і зрада Богу» та порівняємо з фабулами Кримінального кодексу. Наші міркування легко знайдуть відповіність роботи Духу (тобто емоцій і логіки) роботі різних правоохоронних організацій – прокуратури, поліції, СБ.

Близько 70 року н.е. розпочалася велика Іудейська війна за об’єднання двох областей – Іудеї і Галілеї, між якими проживали інші народи. Через провокацію греків в синагозі пролилася кров, яка покликала до війни уже не за об’єднання жидівських земель, а за незалежність від Римської Імперії. Щоб перебороти зраду і недовір’я в рядах жидівських повстанців на основі грецьких законів Солона і Римського права було вироблено Декалог, що спасе, принаймні, від загибелі цілий народ. Поважна цілком ідея. Як в Шухевича. Головний редактор, що мав римське ім’я, Йосиф Флавій написав: для громадян Римської імперії – Іудейська війна, для євреїв – Іудейські древності, полеміку проти вчених греків – проти Аніона, або про древність іудейського народу.

Він також стандартизував поняття віри в цьому кодексі. Апостол Павло в «Посланні Євреям» в 11-й частині першим реченням вказує, що це радіє думкою, або коли бажане видаєш за дійсне.

Чи дало якийсь поштовх населенню, що жило двома річками Уж і між двома річками Бог на скіфському квадраті? Це нескладно перевірити. Геродот в «Скіфії» прямо вказує на вбивство царя, що набрався чужих грецьких звичаїв, згідно статті «зрада Богу». Скіфія займала територію, на яких протікали річки з іранськими (арійськими) назвами – Дон, Донець, Дніпро, Дністер, Дунай, Дана – тобто все, що утримує в собі «ДіН».

Велику роботу зробив А.Н. Афанасьєв, близько 5 тис. сторінок – «Боги суть предки наші», «Руські казки», «Погляди древніх слов’ян на природу» – там він описав ангела Кощія Бєса, Хатку Баби Яги як сузір’я Цефея і ще багато чого «хорошого».
На шосе між Червоноармійськом і Курним «хтось» поставив два православних «хрести-шибениці», але ми знаємо, що дорогу будували турки з македонцями за гроші, виділені УЕФА для ЕВРО-2012, які мають віддавати українці по кредиту.

Один з головних археологів під Уманню з усмішкою згадує, що місцевий батюшка завжди біжить з кадилом – грецьким – «сотворити» панахиду по свіжовикопаним кісткам скіфів, сарматів і готів, що жили принаймі 6 тис. років до народження Христа і навіть не підозрювали, що така віра може бути. З огляду на це можна зауважити, що батюшки-крайовєди ніякі не лідери суспільства, що ніяке православне «Атєчественоє АТО» не ведеться, а сама справжнісінька четверта російсько-українська війна – за свободу, проти русифікації і православного атеїзму – присипання.

Національна українська ідея викладена в Декалозі Українського націоналіста, Прикметах і Правилах українського націоналіста, а не в Декалозі Христа чи Декалозі «Дитинка» Порфирія Іванова. Більшість досконалих економічно держав Західної Європи – монархії з національною ідеєю.

Японія – це чотири острови з 120 млн. населення, а яка економіка, який порядок! Яка організація і дисципліна у всьому! Але в синтоїстському храмі головні ікони – імператор, гора Фудзі, японський прапор. Автоматично покидаєш підданство цій державі через асиміляцію через одруження з іноземним громадянином.

Гегель вчить, що людина не знає і не може знати трьох речей: що таке безконечний простір, що таке безконечний час, що таке людське життя. Все питання: як налаштувати суб’єктивне на об’єктивне. Хоче того чи ні людина – не існує воскресіння померлих і загробного життя. Це світ уявний. Чортоліси, назва лінії, черти, букви, літери. Інша справа, що в районі Сколобова знайдено предмети Черняхівської культури, може все відбувалося там? З огляду на пасивність обговорення перейменування, селище можна перейменувати на Пеньків (де лісу вже немає) ну і, відповідно, мешканців, які стоять на граблях з дулями в кишенях. Що чекають? Коли прийдуть до них без запрошення, але на коляду – перевірити, кому моляться? Чи будуть регулювати їхнє життя тим, що вказуватимуть, коли їсти-неїсти, як у в’язниці, де вже не крадуть не вбивають, … не зраджують національну ідею.

Враховуючи те, що жителі Червоноармійська не бажають вперто перейменовуватись в щось українське, а назви річок українські стародавні – Тетерів, Гнилопять, Уж, Прип’ять, Случ і такі самі назви сіл – Новий Завод, Березова Гать, Веселе, селище Червоноармійськ перестати вважати адміністративною домінантою – це простий пережиток радянської окупаційної влади.

Великої біди не буде. Проста людина, а простіше пенсіонера не буває, їде в цей центр з трьома пересадками і тричі платить. В трьох місцях – лікарні, пенсійному фонді, міліції – йому говорять, що ми нічого не вирішуємо, їдьте в обласний центр. Туди пенсіонер їде залізницею, безкоштовно і там все вирішується. То де влада? Закрити радянський заповідник і забути – самі розбіжаться, як павуки. Годі утримувати неукраїнців, атеїстів-крайовєдів, що не вірують в Декалог українського націоналіста.

Жителям селища Володарського можна порадити не тримати зла на кримсько-татарський народ, викинути геть бюст російського генерала Кутузова. Бородінська битва була малозначущою, звідти під покровом ночі російські війська зробили «драп», просто втекли. Москва не була столицею а Наполеон не був «супостатом», відмінивши кріпосне право в чотирьох губерніях Росії. Французька армія без важкого озброєння, просто відступила, на річці Березені дала розгромливий бій росіянам. В Парижі провели «парадом полонених» 2 тис. російських солдатів.

В Фонтебло Наполеон зібрав армію, але його вмовили не брати Париж – красиве місто. До 100 річчя війни в 1912 р. режисером Ходженковим було створено фільм «Війна 1812», де навіть показано людей, що пам’ятали «навалу супостата». Бородінська битва показана там мало чисельною і незначною. Столицею імперії був Петербург. Все вигадав граф Л.М. Толстой, переписавши спогади генерала Жомене на «Війну і мир».

Крим брали ударом з моря по Севастополю – Засядько, а через Перекоп – генерал-аншеф Румянцев. Каратель Пугачова і Варшави Суворов був тупим солдафоном і писав рекомендації зі стройової підготовки на кшталт «куля – дура, а штик – молодець». А Кутузов був просто алкоголіком, що не дивно для будь-якого російського генерала, на що вказує Олександр Невзоров. Разом всі оці назви і пам'ятники, це як показ безкінечних радянських фільмів – «Сам побував і іншого в ті спогади волочиш», або «Ми разом із російським народом переживали якусь спільну трагедію, вони не винуваті».

Зняти, знести, кудись відвезти і забутися.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
SU
1 Viacheslav (SU)   • 20:36:48, 14.12.2015 [Материал]

...пля... градовський - это ты такое говно наваял? или вычитал где?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо