Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Февраль » 13
snova Готуйтеся до розстрілів!

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 16

Готуйтеся до розстрілів!

13.02.2016, 03:21:32 2197 2.8 6

Українці масово виправдовують розстріл без суду за адміністративне правопорушення? Готуйтеся до розстрілів!
Так звані поліцейські України особисто мені нагадують ряджених або артистів комедії типу "Поліцейська академія", а не співробітників правоохоронних органів. Ці клоуни не знають ні законодавства, ні своїх обов'язків, вони навіть не знають Конституцію України. Таке враження, що зібрали банду відморозків, неуків, невдах, які не змогли знайти себе в цьому житті, одягнули у форму, дали зброю і влада - і йди, крутись.
Як в анекдоті про ДАІшника, ці, вибачте, "пісюни" і "Пісюха", які не вміють нічого в своєму житті, крім як робити "Селфі" і бити службові автомобілі, зраділи тому, що їм ще й платять зарплату. Яка йде з наших податків. І поки за наші гроші ці молоді кретини просто нас принижували нас, просто заважали своїм колегам з карного розшуку працювати, просто порушували права громадян України, пускаючи і бездомних, ми якось з цим мирилися. Ну, не виходили на акції протесту, не подавали до суду, захищаючи тих же побитих бомжів.
Але тепер за наші ж гроші нас почали просто вбивати.
Нова поліція і раніше влаштовувала перестрілки, гонитви і інші акції в дусі американських бойовиків. Ну, якщо дітям дати небезпечні іграшки - пістолети, автомобілі та, найголовніше - влада, то наслідки будуть цілком передбачувані.
Однак це вже не іграшки. А поліцейські - не діти, а дорослі повнолітні люди. Чому вони ведуть себе, як пустотливі підлітки - про це треба запитати у нашого міністра внутрішніх справ, який частіше знаходиться в своєму Фейсбуці, ніж у себе на роботі.
Проте, факт залишається фактом - українська поліція не тільки була створена поза законом, бо почала роботу ще ДО підписання указу про її створення - ця так звана "поліція" до сих пір працює ПОЗА закону.
Закон "Про Національну поліцію" був прийнятий Верховною Радою 2 липня 2015 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон 4 серпня, 6 серпня документ був опублікований в парламентській газеті "Голос України". Закон вступив в силу через три місяці з дня, наступного за днем публікації, за винятком деяких положень, тобто 7 листопада 2015 року. ВСЕ ЦЕ ЧАС поліція працювала!
Але що говорити про закон, якщо з самого початку свого створення Національна українська поліція стала творити беззаконня?
І ось тепер це беззаконня прийшло до своєї кульмінації - вирішивши переслідувати автомобіль тільки за те, що, за словами поліцейських, в нього сідали чоловіки з пляшками в руках, тобто, підозрюючи, що вони вжили алкоголь, поліцейські влаштували стрілянину по цьому автомобілю і застрелили пасажира.
Той же начальник київської поліції, безграмотний капрал без юридичної освіти пояснив, що оскільки автомобіль створював серйозну загрозу для життя громадян, "патрульні, керуючись ст. 46 закону про Нацполіцію відкрили вогонь, щоб зупинити авто шляхом пошкодження".
"Відкрили вогонь по колесах. Водій не відреагував і продовжив втечу", - доповів капрал Зозуля.
Вибачте, але в ст. 46 цього самого закону чітко сказано: "Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також в вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або випадку крайньої необхідності".
Яка крайня необхідність була в затримання чотирьох чоловіків, які сідали в автомобіль з пляшками в руках? У тій же Америці поліцейський не має права, якщо не бачить, ЩО п'є громадянин, навіть робити йому зауваження. Бо цивільні права, Конституція! А тут пляшка в руках - все, злочинець, стій, стрілятиму! І відразу стріляють!
Але ж було випущено по автомобілю близько 70 куль! В центрі міста! Тобто, "в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам". А пасажир взагалі був застрелений через лобове скло! Це називається "по колесах? Втім, безграмотного капрала все одно - що в лоб, що по лобі ...
Але якщо у поліцейських немає юридичної освіти, то я їм допоможу.
І в чому ж поліцейські звинувачували водія автомобілі - крім уже згаданих пляшок? Причому, громадяни України, ми тепер будемо знати, що сідати в автомобіль з пляшкою в руках - злочин. Адже застрелили не водій - пасажира!
Отже, водія звинувачують в перевищенні швидкості і в тому, що він не зупинився на вимогу поліцейського. Обидва цих порушення - адміністративні. І за ці порушення покладено адмінштраф і / або позбавлення прав. А відповідно до згаданої керівником київської поліції ст.46 Закону "Про Національну поліцію" поліцейський має право застосувати зброю тільки якщо підозрювана в скоєнні тяжкого злочину тікає на транспортному засобі!
Що ж потрібно було зробити ЦИМ співробітникам поліції?
Передати на пости ДАІ або хто там у них на постах, дані порушника, зупинити автомобіль і перевірити його водія на вміст алкоголю. Якби автомобіль не зупинився, то є два варіанти - переслідування або просто передати дані в базу і затримати його на наступний день. Після чого вже розбиратися з порушеннями.
Перевищення швидкості більше ніж на 20 км / год - це штраф 15 неоподаткованих мінімумів (255 грн.) Або 50 штрафних балів - тобто взагалі без штрафу, згідно ст.122 КУпАП. Невиконання вимоги про зупинку автомобіля - штраф 9 неоподатковуваних мінімумів (153 грн.) Або позбавлення прав від 3 до 6 місяців - ст.122-2 КУпАП
Але найбільше вражає цинізм так званого міністра внутрішніх справ України Авакова, у якого немає ні юридичної освіти, ні совісті, ні честі. Після того, як його підлеглі, в черговий раз, порушивши ВСЕ закони України, вбили громадянина України за те, що він був пасажиром автомобіля, водій якого перевищив швидкість, цей міністр-філософ написав у своєму Facebook про те, як важливо померти вчасно!
Або це він про себе? Коли Ваші похорон, пан Аваков?
Як завжди, український Мінстець за допомогою американського Фейк-сбука моментально організував хвилю фейсбучной ненависті до пасажирам і водієві БМВ. Тобто, навіть не дізнавшись про те, хто були пасажири, в якому вони були стані і взагалі як все сталося, українці стали злобстовватьі проклинати НЕ поліцію, а тих, у кого стріляла поліція!
Це вже просто якийсь сюр!
Правда з'явилася дуже скоро. У тому ж Фейсбуці.
"Були з Karp Dmitriy і Ivan Ivanovich тільки що вдома у загиблого хлопця. Є вже експертиза, він не був ні під якими наркотиками. Хлопець з Боярки, зі звичайної сім'ї. Спортсмен, брав участь у місцевій футбольній команді, добре вчився, підробляв. У під'їзді чоловік 50 дітлахів прийшли попрощатися з другом. Картина жахлива ... .Мразі, які кричать, що правильно вбили "мажора-обдолбиш", вам не соромно ні краплі? підхопили ці брудні захисників Авакова і несете в маси! Оплески мракобісся Футбол Футбол страшна трагедія. Вбито дитина. Заткнитесь і дочекайтеся результатів слідства! ", - написала Катерина Кувіта.
Незабаром інтерв'ю дав і сам водій розстріляного BMW Ростислав Хропачевскій, який розповів, що автомобіль поліцейські просто розстрілювали в упор.
В кінці я приведу ще дві цитати.
"Поліція пускається в погоні тільки в голлівудських бойовиках. Не тільки через ризик пошкодити службовий автомобіль, а тому що це дуже небезпечно для оточуючих. Зокрема, для пішоходів. Для знешкодження переховується на автомобілі порушника, існують ретельно сплановані плани перехоплення".
Хатія Деканоїдзе, глава Національної поліції України.
"Про смерть ніколи не шкідливо задуматися".
Арсен Аваков, голова МВС України.
Красиві машинки з миготливими вогниками.
Красива форма красивих поліцейських.
Які нас вбивають просто так.
Красиво, правда?
 

 
 

Прикреплённые изображения:
snova Готуйтеся до розстрілів!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
sonnet
1 вадик (sonnet)   • 09:07:41, 13.02.2016 [Материал]

Скажи, а ти претендуєш на слідчого, прокурора і суд одночасно?
В тебе є такі повноваження, чи ти юридично нікчемний?
Чому звинувачуєш тих, по яким ще ведеться слідство і по яким може тільки суд винести рішення винний, чи ні.
Суд вже був, чи ще не було?
Хто тобі дав право це робити?
Ти що небудь чув про презумпцію невинності?
Тож твою писанину можна однозначно розцінити як наклеп, з усіма юридичними наслідками.
Чи тобі таку методичку скрепи притаранили, підставивши тебе?
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 09:17:02, 13.02.2016 [Материал]

У путінських тролів істерика: поліцейські України виявилися не тільки чорними та пухнастими, але й озброєними. Нєжданчік.
Mira
3 Irina (Mira)   • 12:18:12, 13.02.2016 [Материал]

Как бы там не было,но погиб человек,и при том-пассажир,а не водитель.Вчера по 112 выступал адвокат погибшего и вот что он сказал.В прокуратуре он просмотрел видео момента стрельбы.Так вот-стреляли в стоящий автомобиль,с расстояния примерно 5 м,в лобовое стекло.Заметьте,в СТОЯЩИЙ а\м,в лобовое сткло,а не по колесам.Просто патрульные не знают законов всех,у них нет юридического образования,нет навыков стрельбы и т.д.Людей просто не подготовили,внушили им,что они бэтмены - и вперед,с песней.Нельзя подготовить нормального патрульного за 2 месяца,это просто нереально.Скоро уже и у нас выпустят патрульных с 2 месяцами обучения,посмотрим,что будет.
Mira
4 Irina (Mira)   • 12:47:19, 13.02.2016 [Материал]

На 2
.*У путінських тролів істерика: поліцейські України виявилися не тільки чорними та пухнастими, але й озброєними. Нєжданчік. *
Да,а еще патрульные не только вооруженные,но и под наркотой.Надеюсь,Вы слышали,что в Одессе задержали патрульную ,которая не только торговала наркотой прямо в здании полиции,но и сама употребляла.Вопрос-кому она могла продавать наркоту в здании полиции?Прохожим с улицы?
http://korrespondent.net/city/odessa/3628740-odesskyi-polytseiskyi-prodaval-narkotyky-priamo-v-upravlenyy

http://censor.net.ua/news/374100/ochistka_s_pomoschyu_teplovizora_matiosa_voennaya_prokuratura_o_podrobnostyah_zad erjaniya_sotrudnitsy
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 14:11:12, 13.02.2016 [Материал]

Irina - у США п'яних гандонів, які тікають від поліції на авто, розстрілюють без передження. Твоя ватна істерика нікого тут не хвилює.
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 13:17:08, 13.02.2016 [Материал]

А на фотографии подозреваемых почему только один конвоир ?!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо