Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Февраль » 19
snova вибачте

snova


Оценка: 2.9/5 Голосов: 13

вибачте

19.02.2016, 23:19:16 2155 2.9 0

вибачте
Небесна сотня ... Я не плачу, у мене немає сліз. Я нервово кусаю губи і стискаю кулаки. Я не можу дивитися в майбутнє і соромно обертатися. Я ховаю від сорому очі.
Я не можу відвідувати численні заходи присвячені Вам, героям без Перемоги за яку Ви віддали свої життя. Я знаю, що у ВАС ці життя ЗАБРАЛИ! Тому що віддавати своє життя за те що оточує нас не захотів би ніхто. Згадайте як всі обурювалися і протестували проти свавілля мусаров? Але куди їм до нинішніх поліцейських! Де там «васільковскік терористи»? Сотні бійців добробатов і активістів кинуті в катівні. Де там скачки долара на 1-3 гривні на рік? А в 3 рази за раз слабо? Забрали права і оштрафували Автомайданівців! А кулю пасажиру за провину водія хочете?
Ех! ... Жирні стали жирніше, нахабні стали нахабніше, продажні продажншеі. На питання приїдеш допомогти похитати корупціонерів Відповідь - хто грошей дасть на бензин і їжу?
Привчили відгукуватися сотнями, тисячами гривень бізников на допомогу армії і волонтерам, а сотні онкохворих при смерті здихають без знеболюючих по селах області і вихлоп від «борців» всіх мастей аж 125 гривень!
Здорові дядьки, які пройшли війну та страждання видавлюють з держави безперечно належну їм землю (але тільки в межах міста мля), маючи купу пільг по комуналці, лікуванню і просто доступ до автоматів, а ТИСЯЧІ селян обділені при розпаювання землі , не мають роботи в селах, транспорту , де скорочуються школи та амбулаторії забуті знову ... Їм кажуть - А чоги Ви молчите! Борітся! А ВИ МЛЯ НВІЩО? Рошеновские фаьрики захищати? Але Майдан то був для поліпшення життя ПРОСТОЇ ЛЮДИНИ в першу чергу. А зараз йому в 75 років в холоді без світла (відключили за несплату), без ліків і пільг там всяких вмирати ... І в 20 безвихідно їхати підтирати зад польським, датським і іншим панам. Не можу уявити, що ті хто убитий на Майдані померли ЗА ЦЕ! Або б кричали - «віддайте мені ту чи то покладене» не добившись спочатку для інших!
Так що говорити. Треба було менше хворіти патріотизмом. Майдан був не за міфічний євровибір, не був ні за не проти російської світу. Це все так званий «супутній товар». Він був протестом проти соціальної нерівності, проти свавілля силовиків, проти брехні ЗМИ, проти мракобісся і суддівського свавілля. Я про той Майдан де не піарились плітични сили, де не майорили партійні прапора, де не бігав прибитий боксер, пробитий політікан, де не танцювали до нестями під печеньки с "воплями" про безвизовий режим , та про поліпшиння баригам в податках. Я про той майдан з коктелямі Молотова, з кийками, з щитами, здертими з ПОГАНИХ МУСАРІВ ( інших НЕ БУВАЄ) амуніцією , Про той майдан КОТОРИЙ РОЗТРІЛЯЛИ СБУшниє щури в 2014 , та зараз розтрілюєм Ми.
Забули? що все? Або взагалі мізки і совість шоколадом заплили?
Пробачте мене. Я НЕ СМОГ НІЧОГО ЗМІНИТИ. Намагався, помилявся, але не зміг. Я не гідний дивитися Вам у вічі АНГЕЛИ НАРОДНОЇ МРІЇ ТА НАДІЇ.
У вас забрали життя, але Ви дали надію.
Напевно не вірю тільки я! Пробачте мені
 

Прикреплённые изображения:
snova вибачте
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо