Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » YuriiKulik » 2016 » Февраль » 25
YuriiKulik Неадекватна політика Варшави - загроза єдності Європи

YuriiKulik


Оценка: 2.0/5 Голосов: 4

Неадекватна політика Варшави - загроза єдності Європи

25.02.2016, 13:19:43 1644 2.0 0



Не так давно партія Ярослава Качинського, брата трагічно загиблого в Росії президента Польщі, знову опинилася при владі. Відразу після цього розгорілася відкрита конфронтація між Варшавою і Берліном, причому роздута вона буквально на порожньому місці. Надумані звинувачення на адресу німецького керівництва і бізнесу викликали в Німеччині подив і тривогу. Чи не піддаються ніякому осмисленню кроки польського керівництва проводяться і на адресу України, що викликає певні побоювання. Адже за часів Майдану, коли Україна довела світовій спільноті відданість європейським цінностям, Польща всіляко підтримувала нашу країну. Що ж змінилося тепер?

Відповідь на це питання проста. До влади в Варшаві прийшов брат трагічно загиблого в Росії екс-президента. Після парламентських виборів саме він одноосібно визначає політику держави. І, судячи з експертизи останків загиблого Леха Качинського, польський сірий кардинал хворий важким генетичним захворюванням.

http://homment.com/pQeC3y7HmF

Синдром Мартіна-Белла, яким страждав брат Ярослава Качинського, з високою часткою ймовірності може бути і у нього самого: "Чи передається у спадок і з високою часткою ймовірності проявляється у близьких родичів, особливо однояйцевих близнюків." Саме захворювання виражається в "інтелектуальних дефектів, скруті сприйняття інформації і прийняття рішень і неадекватності оцінки власних дій".





Стає очевидним, що психічне захворювання однієї людини може негативно відбитися на єдності Європи і на відносинах Польщі з найближчими сусідами і партнерами, що в умовах цивілізованої і демократичної Європи вельми дивно.

Судячи по викладеній інформації, проблема ця в певних колах уже відома, насторожує лише те, що реакції на неї поки ніякої. І це, звичайно, дуже тривожно. Адже історія вчить, що псих у керма не найменшою європейської країни може наламати стільки дров, що розсьорбувати все це доведеться дуже довго.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо