Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Март » 4
Paritet Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини

04.03.2016, 18:13:02 1981 0.0 0

29 лютого та 1 березня у межах проекту «Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини» відбулися тренінгові заняття «Гендерний підхід як спосіб досягнення сталого розвитку громади. Гендерне бюджетування як ефективний інструмент управління» серед активів Новоборівської селищної територіальної громади та Високівської сільської територіальної громади. На черзі Тетерівська сільська територіальна громада з центром у с. Тетерівка (Житомирський район).
Мета проекту полягає у підвищенні спроможності органів місцевого самоврядування новостворених громад Житомирщини до врахування потреб жінок і чоловіків у процесах прийняття рішень, бюджетування та забезпечення життєдіяльності шляхом проведення навчання за тренінговою програмою для представників місцевого самоврядування та громадського активу трьох новостворених громад Житомирщини та підготовки аналітичного дослідження з виявлення потреб жінок і чоловіків означених громад, розробки путівника з упровадження сучасних підходів до управління громадою.
Проект реалізується Житомирською обласною молодіжною громадською організацією «Паритет» за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду.

Прикреплённые изображения:
Paritet Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини Paritet Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини Paritet Врахування потреб жінок і чоловіків у новостворених громадах Житомирщини
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо