Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Март » 12
Казбич Як копачі знищують природу, та дурять державу.

Казбич


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Як копачі знищують природу, та дурять державу.

12.03.2016, 14:38:29 1570 0.0 0

Нещодавно вже велися розмови про те, хто керує бурштиновою мафією. Тоді навіть розповідали в яку "ціну" квитки на мивку каміння, скільки втрачає держава на цьому, і кому таке вигідно. Ніхто не звернув на це уванги. Крім того, що таким чином розкрадають державне майно, ще й наносять екологічних проблем чимало. автомайдан за допомогою дронів показав, на яких площах все це знаходиться, і що залишається після такого "промислу". За їхніми словами та є і трактори, і ескаватори, а помпи возять вантажівками військового типу, яких не вистачає на сході.
Уявіть, якщо і надалі так будуть мити, що залишиться від тих гарних країв. І чому ніхто не займається данною ситуацією? Чому ніхто не може зупинити нелегальний видобуток бурштину? Всім буде краще, якщо видобуток контролювати і легалізувати. Не буде ні втрат фінансових, ні шкоди екологічної.
Це в першу чергу потрібно нам і нашому майбутньому поколінню, щоб ми залишали після себе родючі і гарні краї, а не пустелі з копанками.




Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо