Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Март » 20
Казбич Як Яценюк сам себе видає...

Казбич


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Як Яценюк сам себе видає...

20.03.2016, 12:46:12 1845 3.7 2

Прем'єр міністр України Арсеній Яценюк, незважаючи на те, що намагається триматися впевнено, насправді дуже переживає та сердиться. Про це говорить кандидат психологічних наук Олена Рихальська. На перший погляд, він виглядає як китайський мудрець, який чекає на березі річки труп свого опонента. Але насправді це не так. Він дуже переживає та нервує. Його видають такі рухи, як переступання з ноги на ногу. Кінчик язика, яким він намагається змочити губи або піднебення. Це признаки переживання. Лікар помітила, що його промови відрізняються від тих, які були раніше. Він використовує дивні аргументи.Зі слів лікаря, йому залишається тільки чекати допомоги.
Ну звісна річ, що він буде нервувати та злитися, адже під ним зашаталося крісло прем'єра, і в найближчому оточенні йому допомагати ніхто не хоче. Залишив би місце, і нервова система була б у нього ціла. Адже вона не відновлюється. І людям було б краще...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 15:37:49, 20.03.2016 [Материал]

То что, ждём его прымусового визита к психопатологу и привязывания к кровати в смотровой палате №6 ? ;-)
sonnet
2 вадик (sonnet)   • 16:52:59, 20.03.2016 [Материал]

Самому піти?
А що буде зі схемами?
А можуть підняти і те що наробив напередодні.
Тож така поведінка не спроста і має під собою підгрунтя.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо