Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Апрель » 3
snova ГІБРИДНА ВІЙНА З ШОКОЛАДНИМ СМАКОМ

snova


Оценка: 4.2/5 Голосов: 10

ГІБРИДНА ВІЙНА З ШОКОЛАДНИМ СМАКОМ

03.04.2016, 13:11:12 2038 4.2 2

ГІДРИДНА ВІЙНА З ШОКОЛАДНИМ СМАКОМ
 
На Сході - «гібридна» агресія. У парламенті - «гібридна» коаліція. В уряді - «гібридний» Яценюк. У Нью Йорку - «гібридна» New York Times!
І журналісти в цій New York Times всі поголовно «гібридні». І статейки вони пишуть «гібридні». І головний редактор у них - «гібрид».
І всі вони, все без винятку, Путіну продалися.
Але ж як інакше! Адже кожен, хто посміє засумніватися в кришталевої чесності і джерельною тверезості нашого президента - є «сволота продажна», «ворог української нації» і «пособник терористів». Одним словом - «гібрид»!
Це добре, що наш Петро Олексійович мужик мудрий і досвідчений. Він нам все розтлумачив. Розкрив очі, так би мовити, на сутність продажну буржуазної преси.
Адже це ж смішно! Смішно! І хто ж у це повірить, що Президент наш - найбільш корумпований і самий воровітий президент в світі ?! Так адже цього ж і бути щось не може. І адже відразу зрозуміло, що якщо New York Times таке написало, то без Путіна тут не обійшлося. Дотяглися руки його кляті до вільної преси світової. І New York Times купив нелюд, і Washington Post, і Daily Telegraph. Нічого людству не залишив. І адже заради чого це все? Заради чого? Заради того тільки, щоб нашому Петру Олексійовичу реноме попсувати.
Але нас не обдуриш. Ми-то точно знаємо, що Петро Олексійович - мужик кремінь і слово його вірне. Сказав, що немає у нас корупції, значить, немає! Сказав, що не краде, значить, так воно і є!
І ось тепер одне з двох виходить: або Петро Олексійович прав, а New York Times бреше, або все навпаки.
Але ми-то знаємо правду! Ми-то знаємо!)

Прикреплённые изображения:
snova ГІБРИДНА ВІЙНА З ШОКОЛАДНИМ СМАКОМ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Молоток
1 Иван Иванович (Молоток)   • 15:07:46, 03.04.2016 [Материал]

Все вокруг гибридные и такзваные и только ОН настоящий! :-)
Karab
2 Сергей (Karab)   • 18:45:57, 03.04.2016 [Материал]

5 канал смотри : самый честный и неподкупный в мире!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо