Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Апрель » 7
Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі

07.04.2016, 12:04:08 1884 5.0 1

Ми продовжуємо реалізовувати заходи та розширюємо географію. Цього разу учасниками та учасницями виховного заняття в рамках інформаційної кампанії із протидії насильству серед молоді стали учні Високівської гімназії Черняхівського району Житомирської області. Приємно працювати, коли бачиш зацікавленість як самих учнів, так і педагогічного колективу.
Також подібні виховні заходи нещодавно були проведені у навчальних закладах міста Житомир. Учасники та учасниці проведених заходів мали можливість у цікавій формі з’ясувати сутність поняття «конфлікт», визначити основні причини виникнення конфліктних ситуацій та можливі шляхи їх конструктивного розв’язання. 
Означений захід був реалізований ЖОМГО «Паритет» за підтримки Українського жіночого фонду та UN Trust Fund.

Прикреплённые изображения:
Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі Paritet Інтерактивні заняття із конструктивного вирішення конфліктів та попередження насильства у молодіжному середовищі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 15:07:11, 07.04.2016 [Материал]

Кратко по теме пришли ботаны недовольные что их бьют, нарисовали плакаты как этого избежать. По пути домой их опять побили.
Потому что, вместо плакатов, нужно было спортом заниматься.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо