Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Апрель » 7
Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!"

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП насильству!"

07.04.2016, 15:02:13 1734 0.0 2

Протягом березня у Бердичівській міській бібліотеці було проведено заходи у межах проекту «Попередження насильства серед жінок та дівчат». Учасниками інтерактивних занять стали учні  колегіуму № 14. Під час занять учні мали змогу дізнатися що таке насильство, яких видів воно буває, як уникнути насильства над собою та до кого можна звертатися за допомогою. По завершенню заходів присутні дійшли до спільного висновку, що у наш час важливо прагнути зменшити кількість проявів насильства, і тому такі заняття є вкрай актуальними для молоді.  
Проект «Попередження насильства серед жінок та дівчат» реалізовувався Житомирською обласною молодіжною громадською організацією "Паритет" за фінансової підтримки Український Жіночий Фонд та Фонду ООН з викорінення насильства серед жінок та дівчат.

Прикреплённые изображения:
Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!" Paritet Березневий місяць у Бердичівській міській бібліотеці пройшов під гаслом: "СТОП  насильству!"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 15:13:27, 07.04.2016 [Материал]

четвертое фото сверху, девушка в середине... Взгляд как бы говорит обо всем))))
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 07:56:24, 08.04.2016 [Материал]

Хорошее мероприятие, в советских традициях, когда какой-нибудь коллектив в обеденный перерыв боролся непонятно с кем за мир во всем мире.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо