Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Апрель » 21
Юлі_волю Політики-варвари Житомирської ради

Юлі_волю


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Політики-варвари Житомирської ради

21.04.2016, 10:28:19 1951 3.4 0

З кожним днем я все більше і більше розумію, що житомиряни стали на ті ж самі граблі, що і в попередні роки. Тільки граблі ці перефарбовані.

Представники БПП та «Самопомочі» нахабно грабують місто і роблять вигляд, що нічого не відбувається, чим просто знущаються над житомирянами. У своїх меркантильних інтересах, вони не соромляться навіть грати на патріотичних почуттях містян.
Це політики-варвари, політики-вандали, які зметуть усе на своєму шляху, а потім просто поїдуть у інше місце продовжувати свої «благі» справи.

Позавчора у міській раді відбулася бюджетна комісія. Головним питанням була виплата заробітної плати освітянам та медикам. Вчителям дали рівно половину, обіцяли після травневих свят виплатити все інше. Нібито за декілька днів звідкілясь ці гроші мають з’явитися.
У той час, як ці кошти мають виділятися з державного бюджету, наші місцеві чиновники вважають, що можна їх постійно тягнути з бюджету міста. Хм, цікаво. Уявіть ці цифри. Вже зараз освіті не вистачає близько 40 млн. грн. на виплату заробітної плати до кінця року. По медицині приблизно така ж ситуація.

Але ж якщо постійно використовувати місцевий бюджет, то чи залишаться кошти на інші видатки??
Депутат Житомирської міської ради Любов Цимбалюк запропонувала заступнику мера Хренову зайнятися своїми прямими обов’язками. Саме час йому було б поїхати в Київ, де він має днювати та ночувати, щоб вирішити цю проблему. Але Хренову, очевидно, не до цього.
Хоча поведінка деяких членів житомирського політикуму вже зовсім не дивує. Секретар міської ради Наталія Чиж, яка є лідером «Самопомочі», злигалася з БПП-ним мером. Не розумію, куди дивиться Садовий і чому не поставить на місце своїх «регіональних менеджерів», які танцюють з шоколадниками, коли країна у небезпеці.

Хоча може Чиж зараз трошки не того, щоб думати про партійну лінію. Вже всі, напевно, бачили статтю газети «Субота» зі статтею «Чому ревуть корови на фермі Розенблата». Так-от це був перший крок такої собі помсти за цькування секретаря міської ради прес-службою народного депутата. Терпіння у Чиж луснуло, мовчати їй набридло, от і домовилася з братами Тітовими. Всі знають, що публікації у «Суботі» стартують як мінімум від 20 тис. грн., але для Чиж, яка відмила чимало з «Українського дому» більше ніж за мільйон гривень, такі гроші – це просто копійки.
Єдине, чому варто було б радіти в усьому цьому безладі, пропри все, що відбувалося, Любов Цимбалюк як справжній лідер «Батьківщини», хоча і на місцевому рівні, зайняла місце в опозиції до влади. За пів року роботи, вже зрозуміло, що більшість нинішньої влади розвалить все що було збудовано, і знищать усі гарні починання у зародку.

Роботу «Батьківщини» видно не лише під час виборів. Чудово, що ще раніше до складу партії увійшли авторитетні люди, як, наприклад, Кропивницькі, або Пухтаєвич, які дійсно турбуються про розвиток та благополуччя міста, а не про те, як би закрити чергову поліклініку для розвитку власного мед бізнесу.

У складний для країни час, «Батьківщина» згуртувалася і почала ще більше працювати на місцевих рівнях. Я вірю, що все вийде.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Політики-варвари Житомирської ради
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо