Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Апрель » 22
snova "Брэд" Пита, или "Не кажи -гоп, поки не перескочишь"

snova


Оценка: 2.6/5 Голосов: 10

"Брэд" Пита, или "Не кажи -гоп, поки не перескочишь"

22.04.2016, 02:20:02 2568 2.6 1

"Брэд" Пита, или "Не кажи -гоп, поки не перескочишь"
 
 
Вчора, виступав по ТБ, Гарант в черговий раз радісно нам повідомив приголомшливу новину
Вчора, виступаючи по ТБ, Гарант в черговий раз радісно нам повідомив приголомшливу новину: "Тільки що президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер повідомив мені про внесення на розгляд Ради Євросоюзу та Європарламенту законодавчої пропозиції про введення безвізового режиму для українських громадян".
Зауважте, довгоочікувана новина "про внесення на розгляд Ради Євросоюзу та Європарламенту законодавчої пропозиції".
Ну прямо-радість яка! Вони, правда, ще розглядатимуть "законодавча пропозиція" чи будемо ми, нарешті, є настільки довгоочікувану «безвізову морквину» чи ні. А у нас вже національне свято і Гарант всіх вітає. Адже він, і всі вони так напружено "працювали".
Урочисто-пафосно, як ніби зупинив війну, встановив в країні мир, в який вже раз кажучи про безвізе, як про доконаний, продовжує він:
"Для мене особисто це був довгий шлях важкої дипломатичної та внутрішньополітичної роботи. Пам'ятаю кожен крок на цьому шляху, кожне рішення, практично кожну букву в безвізовому законодавстві. І взагалі ми виконали план, який включав в себе майже 140 умов. Головні з яких стосуються нової ефективної системи безпеки і боротьби з корупцією. "
Так, даремно пана Прем'єра відправили у відставку! Хто ж ці 140 умов виконав? Він, правда, хлопець не промах, йдучи, змусив Верховну Раду скасувати негативну оцінку роботи трудівника.
Доведеться Піту вибачатися, визнати, що був не правий, ініціювавши відставку Прем'єра.
Нарешті - то, ми перемогли корупцію, ось воно! А ми й не здогадувалися, а воно ось-поруч.
А в Парламенті сильно демократична європейська опозиція з піною у рота в особі Золотоволоска і Головного радикала вимагають розслідування корупційних справ екс - прем'єра та офшорного Шоколадного.
«Ще не так давно фракції« радикалів »і« серцевих »голосували за антинародні ініціативи Банкової і Кабміну - введення податку на пенсії, урізання соцстандартів, збільшення бюджету на війну, знищення« Енергоатому »,« Турбоатому »,« Антонова »... Тепер, коли Тимошенко і Ляшко відсунули від годівниці, вони розгнівалися. Намагаються грати роль політичної невинності, мовляв, не винні ні в чому, все життя про народ тільки і думали. Однак, нічого опозиційного в їх діяльності немає. Тимошенко і Ляшко така ж опозиція, як і Порошенко », - прокоментував народний депутат трьох скликань, співзасновник Комітету порятунку України Володимир Олійник.
Набиваючи кишені зеленню, київська влада продовжують вішати євроінтеграційну локшину на вуха громадянам. Тільки ось зовсім незрозуміло, чому гарант весь час говорить про безвізовий режим, а Єврокомісія про контрольні показники в рамках Плану дій щодо лібералізації візового режиму. Лібералізація візового режиму і безвізовий режим це одне і теж або, все-таки, немає? Що вони нас плутають або Бред?
За словами міністра закордонних справ Павла Клімкіна, Україна може отримати безвізовий режим з ЄС влітку-восени 2016 року. Так що ми, п'ємо вже шампанське чи ні?
Не кажи - гоп, поки НЕ перескочиш!

Прикреплённые изображения:
snova "Брэд" Пита, или "Не кажи -гоп, поки не перескочишь"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
sonnet
1 вадик (sonnet)   • 07:16:33, 22.04.2016 [Материал]

Хе,хе.
Добра новина, якщо так миттєво і істерично ватна босота реагує.

"Пгагельной догогой идете тогагищи"(с)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо