Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Май » 11
antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"?

antikorZt


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

УВАГА! Знов будують "АТБ"?

11.05.2016, 12:13:49 2367 3.7 2

За нашою інформацією об’єкт під назвою «Смачна зупинка», що знаходиться за адресою майдан Перемоги, 13-а  належить колишньому депутату Житомирської міської ради від Партії Регіонів та сину колишнього губернатора Антона Станіславовича Маліновського – Олегу Маліновському. Зараз об’єкт знаходиться  на реконструкції, але по факту, там ведеться капітальне будівництво.
Не зрозуміло за які заслуги центр нашого міста був відданий на відкуп колишньому регіоналу. І чиє це було рішення перетворювати серце Житомира на скупчення «генделиків».
Наразі ми звернулися до міського голови з проханням надати пояснення та відповідним чином відреагувати на ситуацію, що склалася. Зробили запит також і в управління архітектури та містобудування.
Для з’ясування усіх обставин, вже готуємо звернення до головного управління Національної поліції в Житомирській області.
Про результати повідомимо пізніше.

Прикреплённые изображения:
antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"? antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"? antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"? antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"? antikorZt УВАГА! Знов будують "АТБ"?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 20:09:20, 11.05.2016 [Материал]

Не думаю, что там будет какой-либо крупный магазин. Нет подъездных путепроводов, не складской выгрузочной площадки, не парковочных мест для покупателей.
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 06:55:14, 13.05.2016 [Материал]

Даже если он и принадлежит Малиновскому - то что?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо