Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Июнь » 16
Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"

15.06.2016, 23:24:56 1894 0.0 0

3 червня 2016р. за сприяння  Центр "Жіночі перспективи" та партнерів проекту Український Жіночий Фонд та Житомирська обласна молодіжна громадська організація "Паритет" у приміщенні конференц-залу Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича відбувся другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне".
23 активні учасники/учасниці протягом заняття дізнавалися та обмінювалися досвідом щодо стану ЖКГ в Україні на сьогодні, участі власників та співвласників багатоквартирних будинків у співтворенні спільного простору та догляду станом свого будинку. Крім того, були розглянуті питання форм управління багатоквартирним будинком, аргументи, умови створення ОСББ як однієї із ефективних форм управління на сьогодні, енергоефективні заходи в діяльності ОСББ, як ми можемо скористатися можливостями, які надаються державними та місцевими програмами підтримки реформування житлово-комунального господарства та ін.
У ході тренінгу було багато позитивних відгуків щодо нагальності, актуальності проведення подібних занять, оскільки навколо теми форм управління багатоквартирним будинком в цілому, і такої форми як ОСББ, зокрема, є багато різної інформації з цього приводу, і не завжди вона подається доступно, правдиво. У 70% учасники забажали ввійти в склад ініціативної групи по створенню ОСББ в своєму будинку!
Дуже дякуємо також Оксані Рафальській, експертці в Житомирській області від Проекту «Енергоефективність у житловому секторі України» IFC World Bank Group за присутність, підтримку та експертну думку.

Прикреплённые изображения:
Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Другий тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо