Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Июнь » 17
Юлі_волю Сміттєві махінації Сухомлина

Юлі_волю


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Сміттєві махінації Сухомлина

17.06.2016, 08:36:20 1399 0.0 0

Скандал з вивозом сміття зі Львова у Житомир продовжується! Незважаючи на те, що люди відкрито почали висловлювати своє незадоволення даною ситуацією, ба навіть депутати на сесії виступили з вимогами до міського голови, Сергій Сухомлин від цієї ідеї не відступає.

Під Житомиром в сторону Крошні стоять фури зі сміттям. Стоять вони там через те, що вчора люди, які живуть поблизу сміттєзвалища та просто свідомі громадяни, не пускали величезні вантажівки висипати львівське сміття на житомирську землю.

Цікаво, що ні мера, ні його заступників, ні секретаря, ні хоча б когось з керівництва міста там не було! З людьми ніхто не стояв, і їх так ніхто і не почув! Єдине, потрібно дякувати журналістам.
Так як львівські машини зі сміттям назад точно не поїдуть, вчора пізно ввечері з’явилася інформація про те, що розвантажать фури на території КТП 0628, все перегрузять у наші машини, і спокійно перевезуть усе на наш смітник!!!! І ніхто нічого не зможе зробити! Я не знаю як шукати вихід з цієї ситуації! Мене це дійсно тривожить, бо попри те, що там поряд живуть мої родичі, і я знаю, який у спеку там стоїть сморід, я уявляю, що там робитиметься, коли звезуть усе зі Львова.

Міський голова має припинити це! Він не може вирішувати за громаду! Я розумію, що у випадку, якщо щось станеться, Сухомлин просто поїде собі кудись в інше місто, або навіть країну, а ми залишимося тут наодинці з місцевими проблемами та купою сміття!!

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Сміттєві махінації Сухомлина Юлі_волю Сміттєві махінації Сухомлина
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо